Home
Facebook Twitter

Joy4kids

Joy4Kids is een gratis kinderfeest in de kerk. Elke maand biedt een groot team van vrijwilligers een warm welkom aan alle basisschoolkinderen in Biddinghuizen. De kinderen kijken niet alleen naar toneelstukjes, maar zingen ook mee met een band, spelen spelletjes en luisteren naar een verhaal uit de bijbel.

Elke editie heeft een nieuw thema, een nieuw verhaal, op een eigentijds manier die kinderen aanspreekt. Het gaat om samen plezier hebben met een boodschap. Het feest is voor alle kinderen van de basisschool en vindt elke laatste zaterdag van de maand plaats van 18.30 uur tot 19.45 uur. Het maakt niet uit wie je bent en waar je vandaan komt, de deur staat voor alle kinderen open.

Kernteam Joy4kids
joy4kids@pgbiddinghuizen.nl  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Joy4Kids met toneelstuk van meneer Tietema
 
Biddinghuizen - Op zaterdag 27 januari is de eerste Joy4Kids van 2018. Een activiteit voor alle basisschoolleerlingen die iedere laatste zaterdag van de maand plaatsvindt in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Dit keer is het thema 'Jozef', met een toneelstuk speciaal geschreven door de heer Tietema.

De heer Tietema kwam in gesprek met de organisatie van Joy4Kids en gaf aan dat hij ook wel eens een toneelstuk wilde schrijven. “Mij leek het verhaal van Jozef heel mooi. Ik ben er een maand zoet mee geweest. Ik kom zaterdag ook kijken, want ik geniet ervan als kinderen plezier maken. Ik ben wel benieuwd hoe de toneelgroep de rollen van zoveel broers oplost, maar daar heb ik alle vertrouwen in”, aldus de heer Tietema.
 
Het thema is geïnspireerd op het bijbelverhaal van Jozef en zijn broers. Naast het toneelstuk hebben de vrijwilligers een levend “Mens erger je wel”-spel bedacht en een quiz. De kinderen gaan ook weer zingen met de band. Overigens is er volgende maand ook een toneelstuk die door een bekende Biddinghuizenaar is geschreven.
 
Alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar zijn van harte welkom. De avond begint om 18.30 uur. De deuren van kerk- en zalencentrum De Voorhof gaan open om 18.15 uur. De toegang is gratis en er is koffie en thee voor wachtende ouders. Op de hoogte blijven? Volg facebook.com/Joy4KidsBiddinghuizen

Joy4Kids gaat over vrienden

Op zaterdag 28 oktober is er weer Joy4Kids. Een activiteit voor alle basisschoolleerlingen die iedere laatste zaterdag van de maand plaatsvindt in kerk- en zalencentrum De Voorhof. De kinderen gaan aan de slag met het thema 'Vrienden?!'.

Het nieuwe seizoen is vorige maand op een leuke gestart met een vossenjacht rondom De Tas. Oud en jong, ook opa´s en oma´s, hielp mee om groepen te begeleiden of speelde een van de veertien vossen. De organisatie:  'We hebben alleen maar vrolijke gezichten gezien. En het grappige was dat de ouderen die daar wonen vanuit het raam konden zien hoe de kinderen op zoek gingen naar de vos.' 
Bij de vossenjacht bleek dat samenwerken belangrijk is. Daarom sluit het nieuwe thema hierop aan met ´Vrienden?!´. Wat voor een vriend ben jij? ´Het wordt weer een Joy4Kids avond zoals jullie van ons gewend zijn. Zingen met de band, een toneelstuk en we gaan iets maken´, vertellen Corien en Mirjam namens de werkgroep.

Alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar zijn van harte welkom. De avond begint om 18.30 uur. De deuren van kerk- en zalencentrum De Voorhof gaan open om 18.15 uur. De toegang is gratis en er is koffie en thee voor wachtende ouders. Op de hoogte blijven? Volg facebook.com/Joy4KidsBiddinghuizen
Love is in the air

Wat was het een speciale Joy4Kids vorige maand, vond je niet? Met een huifkar met paarden er voor hebben we een rondje door het dorp gereden en in het Educatief Centrum hebben we een film gekeken en spellen gedaan.

Maar helaas komt de laatste Joy4Kids van dit seizoen er ook alweer aan. Op zaterdag 24 juni zal alweer de laatste joy4kids van het seizoen worden georganiseerd en hier proberen we altijd iets bijzonders van te maken. Dit keer zal er een optreden zijn van en door de kinderen van HeartBeat4Kids uit Swifterbant. Kinderen tussen de 8 en 12 jaar zullen voor ons een optreden geven met toneel, muziek en zang. Ze zijn al druk aan het oefenen geweest om een mooie avond voor ons in elkaar te zetten. We hopen dan ook dat er veel kinderen uit Biddinghuizen zullen zijn om te komen kijken. Thema van de avond is ‘Love is in the air’. 

Alle kinderen van de basisschool zijn welkom in de Voorhof. Om 18.15 uur gaan de deuren open en om 18.30 uur zullen we starten. Vanaf 19.45 uur kunnen je ouders je weer ophalen. Zijn jullie er ook weer bij? 

Dat was keigaaf!  


Vorige keer hadden we een keigaaf optreden van Theater Vrolijk. We hebben keiveel gelachen om de poppen en de goocheltrucs. Hebben jullie de foto’s al gezien? Die hier onder staan. 

Op 29 april staat alweer de volgende keigave Joy4Kids avond op het programma. We gaan het hebben over herinneringen die keigaaf waren en je met een fijn gevoel aan terug denkt. Want ook God heeft voor ons veel moois gedaan. En we worden hier met 12 keien bij de Jordaan aan herinnerd, zo lezen we het in de bijbel.  

Zaterdag is er weer een keigaaf toneelstuk, zingen we met elkaar en gaan we een spel spelen of iets maken. Kom je ook weer en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee?  

Oja, het wordt een keigave avond, maar dat had je denk ik al wel door?! 

Op zaterdag 25 maart

komt kindertheater Vrolijk naar Biddinghuizen! Om 18.30 uur start de voorstelling voor kinderen van 4-12 jaar in het Educatief Centrum.

Tijdens de voorstelling lijken de poppen, tot grote hilariteit van de kinderen, voortdurend aan maar één ding te denken: het verkeerde ding. Paula en Bongo houden zich totaal niet aan de regels... En de nieuwe pop... nee, dat is nog geheim... In ieder geval krijgen de kinderen een smakelijk verhaal te horen, waar ze zelf de ingrediënten van het optreden zullen aanleveren, zodat aan het eind een heerlijk gerecht voor ze klaar staat. Ze zullen met het gevoel naar huis dat ze iets smaakvols kunnen toevoegen aan hun omgeven. De jongere kinderen zullen verbaasd staan van het feit dat poppen kunnen praten – en dat ze nog grappig zijn ook. De oudere kinderen zullen de verbeeldingskracht en de humor niet kunnen weerstaan en nog lang napraten over de ‘domme aap’.
Kijk als voorproefje maar eens dit filmpje:
https://www.youtube.com/watch?v=YBK-ldWJNZU 


Joy4Kids 25 februari 2017

De voorjaarsvakantie sluiten we af met een mooi feest! Aanstaande zaterdag, 25 februari, wordt er weer een avond vol plezier georganiseerd door Joy4Kids. Het thema deze keer is ‘Saar loopt te sarren’. We gaan kijken naar een toneelstuk over pesten.  Ook wordt er weer gezongen met de band en een spel gespeeld of geknutseld.
Zaterdag 25 februari, 18.30 uur in de Voorhof in Biddinghuizen, voor alle kinderen van de basisschool.
Kom je ook?


Joy4Kids 28 januari 2017

2016 hebben we afgesloten met Case Schrage, die ons veel wist te vertellen over hoe hij wilde dieren wist te temmen. We hebben mooie en soms spannende filmpjes gezien van orca’s en tijgers. Alle kinderen luisterden aandachtig naar Case, voor ons begeleiders bijzonder om te zien hoe hij de kinderen zo kon boeien!
In het nieuwe jaar staan weer een aantal Joy4Kids avonden gepland en de eerste is op 28 januari. Om 18.30 uur starten we in de Voorhof. Het wordt weer een Joy4Kids avond zoals jullie van ons gewend zijn. Zingen met de band, een toneelstuk en we gaan iets maken. Het thema deze avond is ‘Dat had ik niet verwacht!’. Soms loopt iets net anders als je van te voren had gehoopt, wat doe je dan?
 
We zien jullie graag op zaterdag 28 januari om 18.30 uur in de Voorhof! 


De dierentemmer

 
Op zaterdag 26 november wordt er weer een Joy4Kids avond georganiseerd vanuit de PG Biddinghuizen. Dit keer weer gewoon in de Voorhof, en er is een gast aanwezig. Een heuse dierentemmer, Case Schrage. Spannend! Met mooie filmpjes en prachtige verhalen vertelt hij hoe hij tijgers, leeuwen, orca’s en andere wilde dieren heeft getemd. Deze dieren kunnen ons iets leren over bijvoorbeeld pesten, omgaan met verschillen, elkaar accepteren en omgaan met angst.
Naast deze boeiende gast, wordt er een toneelstuk opgevoerd door de jongeren van de gemeente en wordt er met de band gezongen. 
Zaterdag 26 november, om 18.30 uur in de Voorhof, Biddinghuizen. Komen jullie ook?


Zatardag 29 oktober

‘Geen een zoals Heleen’
 
Op zaterdag 29 oktober staat Joy4Kids weer op de agenda. Er is door de toneelgroep een supergaaf toneelstuk geoefend. Het gaat over wat anderen allemaal van je denken. Wat doet dat met je en hoe belangrijk is dat eigenlijk? Want iedereen is bijzonder en uniek.
 
En natuurlijk wordt er weer volop geknutseld en gezongen. Om 18.30 uur gaan we van start, de toegang is gratis. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!
Let op; dit keer zitten we in het Educatief Centrum! Bij de grote trap gaan we er weer een leuke avond van maken.


Joy4Kids gaat weer van start!

 
Zijn jullie allemaal uitgerust? Een fijne zomervakantie gehad? Klaar om ook weer naar Joy4Kids te gaan? Dat komt goed uit! Want op zaterdag 24 september start Joy4Kids weer. We gaan er een leuke avond van maken. Het thema deze keer is ‘Aan tafel!’. Als je ergens uitgenodigd wordt om te komen eten, gaat het vaak net iets anders dan thuis. Want krijg je dan wel iets dat je lust? En met wie zit je aan tafel? Heb je genoeg gegeten? En ga je uiteindelijk met een fijn gevoel weer naar huis?
Om 18.30 uur kun je aanschuiven in de Voorhof. Wie weet wordt er iets lekkers (?) geserveerd! Alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar zijn van harte welkom. Toegang is gratis en er is koffie/thee voor je ouders. Tot dan!


Zaterdag 25 juni 

Laatste Joy4Kids van het seizoen!
 
Zaterdag 25 juni zal alweer de laatste Joy4Kids van dit seizoen plaats vinden. Net als vorig jaar, zal het seizoen feestelijk worden afgesloten. Maar wat er op het programma staat… dat is nog een raadsel!
Er wordt terug gekeken op een mooi seizoen, waarin veel kinderen van een leuke avond hebben genoten. Aan de hand van een toneelstuk, zingen met de band en het spelen van een spel of maken van een knutselwerk zijn Bijbelverhalen uitgewerkt. Herinner je je de goocheltruc met Ollie de aap, de rap van Boer Bertus en het knutselen van het paasstukje nog? Alle foto’s staan ook op de website van Joy4kids, ga naar www.pgbiddinghuizen.nl via ‘Jeugd’ en dan zie je links ‘Joy4Kids’. Heb je jezelf al op de foto’s gespot?
 
Kom voor de laatste Joy4Kids in ieder geval zaterdag 25 juni naar de Voorhof en neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee. Om 18.30 uur gaan we starten met de speurtocht!
Ojee, heb ik nu verklapt wat we gaan doen??
 


28 mei 2016

Wie is de rijkste?
 
Het is al weer bijna tijd voor een nieuwe Joy4Kids avond. Op 28 mei zijn alle basisschoolkinderen weer welkom in de Voorhof, waarbij het thema deze keer ‘Wie is het rijkste’ is. Er wordt een toneelstuk opgevoerd door enthousiaste jongeren. Een hele rijke koningin heeft gehoord van een nog rijkere koning in een ver land. Ze gaat bij hem op bezoek en komt er achter dat deze koning niet alleen erg rijk is en heel veel dingen bezit. Maar ook dat al die bezittingen niet het meest waardevol zijn. Er is iets waar de koningin nog meer van onder de indruk is…!
Na het toneelstuk kunnen de kinderen aan de slag met lego. Er is veel, heel veel lego, waar we mooie bouwwerken van kunnen gaan maken.
 
Komen jullie ook?
Joy4Kids, zaterdag 28 mei in de Voorhof. De deuren gaan open om 18.15 uur, we starten om 18.30 uur en eindigen om 19.45 uur. Toegang is gratis en er is koffie/thee voor de wachtende ouders!
 


Joy4Kids 27 februari

 
Op zaterdag 27 februari zijn alle basisschoolkinderen weer welkom bij Joy4Kids in de Voorhof in Biddinghuizen. Vanaf 18.30 uur zal een enthousiaste en talentvolle groep jongeren een mooi, maar dit keer ook grappig programma neerzetten, waarbij muziek en toneel afgewisseld worden.
Het thema van deze avond is ‘ Vergeven’. We zien een toneelstuk over Saar en Suzie, die ruzie hebben. Hoe lossen zij dit op?
Om 18.15 uur gaan de deuren open. Toegang is gratis en voor de ouders is er koffie of thee te verkrijgen in de foyer.


30 januari 2016

Wat doe jij als iemand je om hulp vraagt, maar je eigenlijk geen zin of tijd hebt om te helpen? De eerste Joy4Kids avond van 2016 gaat over het helpen van elkaar. Sam heeft hulp nodig, maar niemand heeft tijd om haar te helpen. Uiteindelijk komt er toch hulp, van iemand waar ze het niet van had verwacht! En wat is het fijn als iemand je helpt!
Zaterdag 30 januari zijn alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar weer welkom in de Voorhof. De deuren gaan om 18.15 uur open en we starten om 18.30 uur. Komen jullie ook?
 
Tip voor de ouders: bekijk eens het filmpje op YouTube ‘Life Vest Inside – Kindness Boomerang – “One Day”


Zaterdag 28 november: Herder zoekt schaap.


Op 31 oktober was er weer een Joy4Kids avond in Biddinghuizen. Dit keer waren maar liefst ruim 80 kinderen naar de Voorhof gekomen om naar een toneelstuk over boer Bertus te kijken. Boer Bertus vertelde ons hoe alles om ons heen gemaakt is, aan de hand van het scheppingsverhaal uit de Bijbel.
Zie hier onder de link naar de foto's van deze avond.

Zaterdag 31 oktober 

27 september was de eerste Joy4Kids avond na de zomervakantie, fijn om weer zoveel kinderen te zien!

Nadat we een toneelstuk hebben gezien en gezongen hebben met de band, hebben we een korte tekenfilm gekeken. Het ging over Petrus die over het water naar Jezus toe loopt. Vertrouw op Hem en je hoeft niet bang te zijn. We hebben hierover ook een bijbeltekst uit ons hoofd geleerd. Weten jullie nog welke het was? Misschien kun je het je ouders nog vertellen!
Hierna was het tijd om te knutselen. We hebben bootjes geknutseld, naar het Bijbelverhaal uit de tekenfilm. De jongere kinderen hebben een bootje gemaakt van een dop van een melkpak. Bleven ze drijven?
 
De oudere kinderen waren druk in de weer om een papieren bootje in elkaar te knutselen. Dat was een flinke klus, dus misschien heb je dat thuis afgemaakt.
Foto's van deze avond vindt je door hier te klikken !
 
Op zaterdag 31 oktober is de volgende Joy4Kids alweer. Het gaat dan over boer Bertus. Hij heeft een hele goede beat (of is het biet?) en denkt heel hip te zijn. Hij vindt het geweldig om op het land te werken, maar vraagt zich ook wel eens af waar dit allemaal vandaan komt. Samen met hem komen we erachter wie alles om ons heen gemaakt heeft.
Vanaf 18.15 uur zijn de deuren open en om 18.30 starten het programma. Om 19.45 uur is het afgelopen en voor de wachtende ouders is er koffie of thee.
 
Vanwege het grote aantal kinderen dat de avonden bezoekt, worden er vrijwilligers gezocht om op de avonden te helpen. Lijkt het je leuk? Neem contact op met Corien Deetman op een van de Joy4Kids avonden of stuur een mail naar joy4kids@pgbiddinghuizen.nl
 
Oja, de Bijbeltekst was…
Johannes 14:1 ‘Jezus zegt: Wees niet ongerust, maar vertrouw op God en op mij.’ Had je het goed??
 

zaterdag 26 september

Nog even geduld…
 
… en dan is het zover, Joy4Kids gaat weer beginnen!
 
In juni hebben we een geweldige afsluiting gehad met de vossenjacht. Leuk om zoveel kinderen, ouders en vrijwilligers te zien! De kinderen moesten de vossen zoeken die verstopt waren (sommigen zelfs te goed…) en kregen een puzzelstukje als ze een vos hadden gevonden. Alle puzzelstukjes bij elkaar vormden een zin, weet jij die nog?
 
Op zaterdag 26 september om 18.30 uur hebben we weer een vol programma voor alle kinderen van de basisschool. De toneelgroep is weer van de partij, dus we kunnen kijken naar een geweldig gaaf toneelstuk over Stijn. Die is wel eens ergens bang voor… Ben jij wel eens bang? En wat doe je dan?
Natuurlijk is de band er ook, dus smeer je keel, trek je dansschoenen aan en neem je beste glimlach mee. Elke laatste zaterdag van de maand (op december na) om 18.30 uur in de Voorhof is er Joy4Kids.
 

Oja, en je ouders kunnen een kop koffie drinken in de foyer terwijl ze op je wachten!

 

zaterdag 27 juni

komen jullie ook weer naar Joy4Kids? Het wordt een superleuke avond, want we gaan naar buiten om een Vossenjacht te doen! Het is ook de laatste Joy4Kids voor dit seizoen, maar na de zomervakantie (vanaf september) is er elke laatste zaterdagavond van de maand weer een Joy4Kids.
Gaan jullie 27 juni met ons mee de vossen zoeken? Om 18.30 uur starten we bij de Voorhof.  Alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar zijn welkom! 

Op 23 mei

is er weer een nieuwe Joy4Kidsin de Voorhof, met dit keer als thema 'Slimpie Speurneus speurt'. Slimpie krijgt een opdracht om uit te zoeken wie hij is. Dat is nog niet zo gemakkelijk en hij gaat flink aan het speuren. Zal hij erachter komen wat voor een bijzonder persoon hij is?
Het belooft weer een echte Joy4Kids avond te worden, met een toneelstuk, het zingen met de band en daarna worden de handen nog even uit de mouwen gestoken!

Zaterdag 23 mei, om 18.30 uur in de Voorhof, komen jullie allemaal weer?

Afgelopen zaterdag, 25 april,

was Mariet van Putten, samen met Hein de Haan te gast bij Joy4Kids in de Voorhof. Veel kinderen hebben het verhaal gehoord van Slimmerik en Snellerik die allebei een huis bouwden, maar op een verschillende ondergrond. Het huis dat op de stevige grond door Slimmerik was gebouwd, bleef staan terwijl het huis van Snellerik weliswaar snel stond, maar op losse grond en daardoor snel omver ging.
Ook lieten Mariet en Hein veel goocheltrucs zien, iedereen stond met open mond te kijken. En Hein was zo grappig, de kinderen hebben veel om hem gelachen!
 
Op 23 mei is er weer een Joy4Kids, om 18.30 uur in de Voorhof!

Zaterdag 25 april,

Zaterdag is het weer zover; Joy4Kids! Met dit keer een heel speciaal optreden van Hein de Haan van schatgraven Kampen. Hein is druk in de weer om z’n koffer te verbouwen, compleet met stofkap en helm. Maar wat gaat hij verbouwen en waar?
Komen jullie allemaal weer? Neem gezellig ook je vriendjes, vriendinnetjes, ouders, opa’s en oma’s mee, dan maken we er samen weer een feest van!
Zaterdag 25 april, om 18.30 uur starten we in de Voorhof in Biddinghuizen.
 

Zaterdag 4 april

 Hier zijn de foto's van deze avond.

Op zaterdag 4 aprilwordt Joy4Kids in de Voorhof georganiseerd. Het thema van deze avond is 'Bart in de Bak'. Omdat het in het Paasweekend is, Stille Zaterdag, zal er door een enthousiaste groep jongeren een toneelstuk worden opgevoerd naar aanleiding van het Paasverhaal.
In dit toneelstuk wordt het paasverhaal voor de kinderen vertaald naar een situatie van deze tijd. 

Daarnaast is de Joy4Kids band aanwezig, zij zullen de avond met zang en muziek ondersteunen.

De avond start om 18.30 uur, in de Voorhof in Biddinghuizen en is voor alle kinderen van 4-12 jaar vrij toegankelijk.

Op 28 februari  

is er weer een nieuwe Joy4Kids. Wat was het leuk om veel kinderen op 31 januari te zien bij Joy4Kids! We hebben gezien (en geproefd!) hoe de bakkers de Wit het beste recept hadden voor een heerlijke cake. Het waren ingrediënten uit de Bijbel, Lucas 6. Ingrediënten als lief zijn, 

een ander liefde toewensen en bidden voor een ander deden de bakkers de Wit in de cake. Ook al probeerden de bakkers de Zwart er nare ingrediënten in te doen zoals roddelen en pesten, het ingrediënt liefde overheerste!
Op 28 februari is er weer een nieuwe Joy4Kids. Dit keer kijken we naar een verhaal met dokter Door. Deze dokter gaat mensen beter maken, maar hoe doet hij dat? Wat voor wonderen worden er verricht en wat staat daarover in de Bijbel? Ook gaan we samen veel zingen en een spel spelen. Het wordt weer een avond vol feest! Komen jullie ook? Van 18.30 uur tot 19.45 uur in kerkcentrum de Voorhof, gratis toegang voor alle kinderen van de basisschool.

31 januari 2015

zijn jullie allemaal welkom bij Joy4Kids bij Joy4Kids is het elke keer weer feest! De afgelopen keren hebben we het feest van de Koning gehad, en zijn we op zoek gegaan naar de grootste schat ter wereld. Dit keer horen we wat het beste recept is van bakker de Wit, 


voor een hele bijzondere taart. Voor dit beste recept zijn speciale ingrediënten nodig, en die staan allemaal geschreven in de Bijbel. Wat zou de bakker allemaal kunnen gebruiken om zo’n geweldige taart te maken? We kijken naar een heel gaaf toneelstuk over bakker de Wit, zingen en swingen weer met de band en spelen samen een spel. Komen jullie ook?
Op 31 januari zijn jullie allemaal welkom bij Joy4Kids in de Voorhof in Biddinghuizen. We starten om 18.30 uur en de avond duurt tot 19.45 uur. Hopelijk zien we jullie allemaal weer!

Op 1 november

zijn weer veel kinderen naar kerkcentrum de Voorhof in Biddinghuizen gekomen voor een nieuwe Joy4Kids avond. Het thema van de avond was; Op zoek naar de grootste schat ter wereld! 

We hebben gekeken naar een toneelstuk. We kwamen erachter dat je kunt zoeken naar een schat door klavertjes vier te verzamelen of door het winnen van de loterij. Maar dat een schat eigenlijk in iets veel groters te vinden is, zoals vriendschap. Dit is ook wat we lezen in Matteus 6: 19-21.
We zijn zelf ook op zoek gegaan naar de schat, wat was iedereen fanatiek om de diamanten terug te vinden en in de schatkist te leggen! Maar door samen te werken hebben we alle diamanten terug gevonden en hadden we een grote schatkist vol. Aan het eind van de avond kregen we allemaal een diamant mee naar huis, met de vraag waar jouw schat is. Misschien heb je samen met je ouders het verhaal in de Bijbel al gelezen?
En natuurlijk hebben we ook dit keer veel gezongen, samen met de band. Iedereen stond geweldig goed mee te zingen en swingen!

Kijk hier voor de foto's van deze avond.
 
In december is er geen Joy4Kids, maar we hopen jullie tijdens de gezinsdienst op kerstavond te zien in kerkcentrum de Voorhof. De eerstvolgende Joy4Kids is op 31 januari 2015. De entree is gratis en voor de ouders is er de gelegenheid om wat koffie te drinken. Komen jullie dan weer?

Joy4Kids in De Voorhof  okt 2014Op 4 oktober wordt de aftrap gegeven van Joy4Kids, een groot feest voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Bij Joy4Kids wordt er naar toneelstukjes gekeken, gezongen met een echte band, worden er spelletjes gespeeld en geluisterd naar een verhaal uit de bijbel.

Elke maand is er weer Joy4Kids op zaterdag van 18.30 tot 19.45 uur in de Voorhof.

Op 4 oktober

wordt het het feest van de Koning georganiseerd. Alle basisschoolkinderen zijn uitgenodigd. Om 18.15 uur worden de deuren van de Voorhof geopend voor het feest.

Voor meer informatie of vragen over Joy4Kids: 
Joy4kids@pgbiddinghuizen.nl
Of Corien Deetman: 0321-384832

© 2021 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat