Home
Facebook Twitter

Kinderkerk zondag 26 sept.

Kinderkerk zondag 26 sept. Biddinghuizen - 22 september 2021.  Dat geloof je toch niet? De mensen in Jeruzalem twijfelen over wat ze van Jezus moeten denken. Is hij de profeet, de Messias? Sommigen denken van wel, anderen wijzen erop dat dat niet kan omdat de Messias niet uit Galilea zou komen. Ook in de kringen van de Farizeeën wordt over deze vragen gesproken.

Zij weten het zeker: uit Galilea komt geen profeet. Ze willen Jezus veroordelen, maar Nikodemus zegt dat ze hem dan eerst zullen moeten verhoren en moeten weten wat hij gedaan heeft.
Werkblad Jezus, bron van levend water Een druppel symboliseert het water dat leven geeft. Water is van levensbelang. Jezus vergelijkt zichzelf daarmee. Je hebt nodig: - Voor elk kind een kopie van werkblad 1 op stevig papier - Kleurmaterialen - Perforator - Voor elk kind een mooi touwtje/lintje - Bakjes slaolie - Kwastjes - Keukenrol - Oude kranten Werkwijze: Kleur de afbeelding mooi in, het liefst met allerlei verschillende kleuren. Knip de afbeelding uit en maak er een gaatje in met de perforator. Haal een mooi touwtje of lintje door het gaatje. Smeer de achterkant in met slaolie. Leg de hanger op de oude kranten om hem te  laten drogen. Als de plaat droog is heb je een mooie raamhanger. Tijdsduur: 10 min 

<< Terug naar overzicht
© 2021 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat