Home
Facebook Twitter

Dienstenveiling voor World Servants

Biddinghuizen - 14 januari 2008.  In de zomer van 2008 gaan 15 jongeren uit Biddinghuizen en Swifterbant naar Ghana met de Christelijke organisatie World Servants om stafwoningen te bouwen voor een kliniek. Op 9 februari wordt er voor de financiering hiervan een veiling georganiseerd in De Voorhof te Biddinghuizen.

“De naam “World Servants” zegt het al: je dienstbaar inzetten voor deze wereld”, aldus de organisatie. “Het motto is tevens: ‘bouwen aan jezelf door te bouwen voor een ander’. Dat is wat wij deze zomer in Ghana gaan doen; ons dienstbaar maken door te bouwen voor anderen en zo ook zelf wat te leren en te bouwen aan ons zelf.”

Wat is de bedoeling?
Iedereen is wel ergens goed in en kan zich op die manier dienstbaar maken voor een ander. Daarbij kunt u denken aan een middagje klussen, een avondje oppassen, helpen met de boodschappen, foto’s inplakken of iemand ergens heen brengen. Misschien kunt u met uw kookkunsten een keer een diner verzorgen. Wilt u zichzelf dienstbaar opstellen en deze diensten aanbieden aan anderen, dan kan uw dienst geveild worden tijdens deze avond.

U kunt uw diensten aanbieden via http://worldservants.protestantsegemeentebiddinghuizen.nl. Op de avond zelf zal de veilingmeester de diensten aanbieden, welke verkocht zullen worden aan de hoogste bieder, waarna afspraken over de geboden diensten onderling gemaakt kunnen worden. Dit geboden bedrag zal door de hoogste bieder betaald worden aan de World Servants groep, zodat de reis naar Ghana in de zomer van 2008 weer een stapje dichterbij komt.

De avond begint om 19.00 uur en de veiling om 19.30 uur. Ook wanneer u niets te veilen hebt, bent u van harte uitgenodigd.

Heef u vragen of wilt u meer informatie? E-mail: wsbiddinghuizen@gmail.com of bel: 06-13164349.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat