Home
Facebook Twitter

Faudfeest bij de Jeugdkring

Biddinghuizen - 25 januari 2008.  Op vrijdag 25 januari organiseert de Jeugdkring het meest ‘foute’ feest van het jaar, het Faudfeest.

Het is de bedoeling dat je zo fout mogelijk op deze avond verschijnt. Alles is geoorloofd, als het maar faud is. Voor de meest faudte vrouw/man van de avond is er een schitterende prijs geregeld.

Uiteraard is voor die tijd gewoon jeugdkring. Kom dus allemaal om 19.00 uur naar de jeugdkring.

De jeugdkring is een groep voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar oud. Tijdens de jeugdkringavonden is er alle gelegenheid om bij te praten met (oud) klasgenoten.

Naast het bijpraten, komen er tijdens de avonden ook meer serieuze onderwerpen aan bod die te maken hebben met het geloof in God en hoe jij daar als jongere tegenaan kijkt. Door middel van spellen, creativiteit en gesprekken, wordt er met elkaar gepraat over thema's als 'Vriend voor het leven', 'Wie ben ik eigenlijk?', Geld, geld,geld' en 'Jij bent anders"

Ieder vrijdagavond is er jeugdkring in De Voorhof van 19.00 uur tot ongeveer 20.00 uur. Een keer in de twee weken is er soos. De soos duurt tot ±22.30 uur.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat