Home
Facebook Twitter

UITNODIGING VOOR HET BIJWONEN VAN HET AFSCHEID VAN JOLANDA AANTJES - LUBBERSEN

UITNODIGING VOOR HET BIJWONEN VAN HET AFSCHEID VAN JOLANDA AANTJES - LUBBERSEN Biddinghuizen - 25 mei 2016.  Na ruim elf jaar heeft Jolanda Aantjes - Lubbersen, pastoraal werker bij de Protestantse Gemeente Biddinghuizen, een andere baan gevonden. Zij wordt kerkelijk werker bij de Protestantse Gemeente te Hall en Voorstonden. Zij gaat met haar gezin onze gemeente en ons dorp verlaten.


Graag stellen wij u en jou in de gelegenheid persoonlijk afscheid te nemen van onze pastoraal werker. Namens de Protestantse Gemeente van Biddinghuizen nodigen wij een ieder dan ook van harte uit hierbij aanwezig te zijn.
 
Het informeel samenzijn zal plaatsvinden op dinsdag 31 mei 2016 vanaf 19.30 uur in Kerk- en Zalencentrum De Voorhof in Biddinghuizen.
 
Er is op deze avond ruimte voor een aantal toespraken. Wilt u hiervan gebruik maken of wilt u een andere bijdrage leveren aan de invulling van de avond, dan kunt u dat aangeven bij de ceremoniemeesters van deze avond, Jan en Anneke van Dieren, via jvdieren@solcon.nl .
 
We willen Jolanda niet met lege handen laten vertrekken. Zij is aan het sparen voor een elektrische fiets. Een bijdrage hiervoor is dan ook van harte welkom. Deze bijdrage kunt u op 31 mei meenemen en doneren in de daarvoor bestemde bus.

Uw bijdrage is ook welkom per bank. U kunt het overmaken op rekeningnummer NL28FVLB0635808323 t.n.v. Protestantse Gemeente Biddinghuizen te Biddinghuizen o.v.v. afscheid Jolanda. Onze penningmeester draagt er zorg voor dat dit dan bij Jolanda terecht komt.
 
Wij hopen u te ontmoeten op 31 mei a.s. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen  met de scriba.
 
Hartelijke groet,
Namens de Protestantse Gemeente Biddinghuizen,
 
Erik Broekhuis            Coby de Boer
Preses                        Scriba
 

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat