Home
Facebook Twitter

16+ers gezocht

Biddinghuizen - 24 september 2008.  Aanstaande vrijdag (26-09-08) is er de maandelijkse 16+ avond. Deze avond zal in het teken staan van activiteiten en entertainment.

De organisatie hoopt deze avond vele nieuwe mensen te verwelkomen. Ben je nog nooit naar de 16+ geweest maar lijkt je het wel leuk om een keer een avond mee te maken? Komt dan langs! Het gaat zeker niet alleen over geloof....

Er wordt gestart om 20:00 uur tot ongeveer 22:00 uur in kerkcentrum "De Voorhof".

Wie is de 16+?
16+ is een interkerkelijke groep jongeren. Eens per maand houdt men een gezellige avond voor iedereen ouder dan 16 jaar.

Wat doet de 16+ zoal?
De ene keer gaat men met zijn allen bijvoorbeeld zwemmen of wordt er een buiten-sportactiviteit gedaan en de andere keer werkt men rond een thema of wordt de Kerstvoettocht georganiseerd. Daarnaast verzorgt de 16+ twee keer per jaar een jeugddienst, waarbij ze laten zien hoe ze een kerkdienst leuk maken.

Zijn er verplichtingen?
Nee, elke keer ben je vrij om te komen of niet. Uiteraard wordt het leuk gevonden als je vaak komt. In principe zijn de avonden gratis, maar soms wordt er bij bijzondere activiteiten (zoals bijv. een buitensportactiviteit) een kleine bijdrage gevraagd.

Wanneer is het?
De eerst komende avond is op 26 september 2008 om 20:00 uur in de Pinkenstal in de Voorhof. Na deze avond is het telkens op de 3e vrijdag van de maand om 20:00 uur.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat