Home
Facebook Twitter

GEMEENTEZONDAG #kerkBHZ2310

GEMEENTEZONDAG #kerkBHZ2310 Biddinghuizen - 13 oktober 2016.  Na de gezinsviering op 23 oktober is er gemeentezondag. Het doel van deze dag is om elkaar te ontmoeten en ons leven te delen. Een dag voor jong en oud(er). Net als de viering heeft deze dag als thema: Samen sta je sterker. Deel je leven.

Deel je cake, je verhaal, wie je bent en je tafel
We willen u vragen om voor bij de koffie een cake te maken, in het kader van deel je lekkerste cake. Er is tijd om elkaar te ontmoeten.
Hierna is er Deel je verhaal en Deel wie je bent, komende zondag lichten we hierover alvast een tipje van de sluier op. In een korte tijd kunt u mensen ontmoeten die u nog niet zo goed kent. Wij zorgen voor vragen om het ijs te breken. Daarna is het tijd voor de inwendige mens en willen we samen onze tafel delen tijdens het eten.
Deel je leven in woord en beeld
Na het eten is het tijd voor creativiteit, actie, bezinning en muzikaliteit. U kunt kiezen uit verschillende dingen om te doen en elkaar bij te ontmoeten. Vanaf zondag 16 oktober liggen er intekenlijsten voor de verschillende onderdelen in de kerk. Mocht u niet in de kerk komen, maar wel graag mee doen, laat het ons weten per mail of sociale media. Ook aan jonge mensen en kinderen wordt gedacht.
Deel je talent
De hele gemeentezondag door kunt u kennismaken met de verschillende werkgroepen die actief zijn. Bij de ‘stand’ van moderamen/ kerkenraad zal een overzicht zijn van mogelijkheden om uw talent in te zetten.
Deel de kerk
De dag begint met een gezinsdienst en we sluiten af met een korte viering om 15.00 uur. De viering is met muziek. Deel de kerk – want iedereen is welkom.

Programma
10.00 uur  Samen sta je sterker - Gezinsviering met kinderkoor Jong Leven het combo True Colors. De dienst eindigt met een mooie verrassing!
11.15 uur  Deel je cake - koffie en thee  met cake
11.45 uur  Deel je verhaal
12.30 uur  Deel wie je bent
13.00 uur Deel je tafel
14.00 uur Deel je leven in woord en beeld
15.00 uur  Deel de kerk – afsluitende bijeenkomst
15.30 uur Wel thuis!

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat