Home
Facebook Twitter

Dienstenveiling World Servants

Biddinghuizen - 25 januari 2009.  Zaterdagavond 14 februari zullen de World Servants jongeren, voor de 2e maal een dienstenveiling organiseren in de Voorhof.

Vorig jaar was deze actie een groot succes en hebben vele mensen met de World Servants kunnen genieten van een gezellige avond. Met deze actie willen de jongeren laten zien dat iedereen een World Servant kan zijn!

In augustus 2009 zullen 12 jongeren uit Biddinghuizen en Dronten met de christelijke organisatie World Servants naar Ecuador gaan om een school met keuken, eetzaal en toiletten te bouwen in het dorp El Campamento. Een goed schoolgebouw betekent grote kans op een leraar en daarmee goed onderwijs en een toekomst voor de kinderen daar.

De jongeren organiseren verschillende acties om geld in te zamelen voor dit project en willen ook u hier actief bij betrekken.

Ze willen zich in Ecuador (zoals de naam World Servants zegt) dienstbaar inzetten. Maar iedereen kan dienstbaar zijn en zo meebouwen.

Het idee van de dienstenveilig is dat iedereen iets voor een ander kan aanbieden en dat op 14 februari deze diensten geveild worden. De hoogste bieder ontvangt de dienst, waarna afspraken over de geboden diensten onderling gemaakt kunnen worden. Het geboden bedrag zal door de hoogste bieder betaald worden aan de World Servants groep, zodat de reis naar Ecuador weer een stapje dichterbij komt.

Vorig jaar gingen er diensten als zeilles, tuinieren, ramen wassen, een huiskamerconcert en World Servants- slagroomtaarten onder de hamer. Van zelfgebreide sjaals tot computercursus of dinertje, iedereen kan iets voor een ander betekenen.

Helpt u mee door iemand uit uw omgeving een plezier te doen en daarmee het project te financieren en kinderen in Ecuador te helpen?

Aanmelden kan op http://www.worldservantsbiddinghuizen.nl of door middel van de invulstroken uit de folders achterin de Voorhof.

De jongeren hopen u terug te zien op 14 februari om 19.30 uur in de Voorhof en er opnieuw een hele gezellige avond van te maken, voor elkaar en voor de kinderen in Ecuador.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat