Home
Facebook Twitter

Cabaret in kerkcentrum De Voorhof

Cabaret in kerkcentrum De Voorhof Biddinghuizen - 19 mei 2009.  Geen dominee, maar een cabaretier leidt zondagavond 24 mei de jeugddienst in kerkcentrum de Voorhof in Biddinghuizen.

De gratis toegankelijke cabaretviering begint om 19.00 uur. Cabaretier Ruurd Walinga uit Leeuwarden speelt zijn stuk Op zoek naar mezelf.

Het cabaretprogramma begint in de babybox, vervolgens klimt de cabaretier in een uitkijkpost met een verrekijker en gaat hij op zoek naar zichzelf. De zoektocht leidt langs zijn ouders, langs scholen en kerken, langs Bert en Ernie, langs uitgaanscentra, vrienden, Britney Spears en Jezus.

Op zoek naar me-zelf is prikkelend, soms ietsje gedurfd en confronterend. Het spreekt vooral jongeren aan die op zoek zijn naar "wie ben ik", maar ook hun ouders, die zich mogelijk afvragen of ze de opvoeding wel goed hebben gedaan.

Walinga trekt het land door met tien cabaretprogramma's. Op steeds weer verrassende en originele wijze weet hij de aloude boodschap van het evangelie in een modern eigentijds jasje te presenteren.

Walinga trekt vaak veel volk naar de kerk als hij daar een cabaretstuk opvoert. Hij speelt in allerlei kerken.

Meer informatie bij Ruurd Walinga: 06-23449545

zie ook: http://www.waterinwijn.nlBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat