Home
Facebook Twitter

Diverse fotoboeken online

Biddinghuizen - 14 oktober 2009.  In de afgelopen week heeft de redactie van BHZ-Net diverse foto's ontvangen van de najaarsfeestweek en de multiculturele wandeling.

De fotoboeken kunt u vinden via het kopje foto's op BHZ-Net. Een korte (ingezonden) omschrijving van de activiteiten vindt u hieronder.

Het stamppotten buffet in de tent zaterdag 26 septemberGenieten om zo velen met elkaar te zijn en met de opening te luisteren naar Henk Noome.
Heerlijk eten van de diverse stamppotten zoals: boerenkool, zuurkool , hutspot met een lekker stukje vlees. Daarna luisteren naar een muziekband, met een prima sfeer.


[fotoboek=1969]Fotoboek Stampotbuffet[/fotoboek]

De interreligieuze Ontmoeting op 27 september in de tent, als afsluiting van de feestweekVoor de 4e keer werd er weer een prachtige ontmoeting tussen de verschillende geloven voor iedereen in Biddinghuizen georganiseerd.
De gastvrije ontvangst de hapjes en de zang van Belcanto, de Turkse jongerengroep de verschillende voorgangers te horen en te zien, het was een fijn om dit mee te maken.

Het gezellige napraten over die bijzondere ontmoeting. Het blijft iets moois omdat mee te maken.


[fotoboek=1971]Fotoboek interreligieuze ontmoeting[/fotoboek]

De multiculturele wandeling op zondag 4 oktoberMet prachtig weer vertrokken 36 mensen in groepjes vanuit de moskee over het wandelpad..
Al pratend, lopend, soms stilstaand en zittend aan de picknicktafels werd er op een ontspannen wijze gesproken over gastvrijheid.
Bij terugkomst weden we verrast met drinken en iets lekkers. Het was prettig om kennis te maken met de nieuwe imam.
Iedereen zag met grote voldoening terug op deze welbestede middag.


[fotoboek=1973]Fotoboek multiculturele wandeling[/fotoboek]

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat