Home
Facebook Twitter

Pepweek Anders dan Anders

Biddinghuizen - 31 maart 2010.  Biddinghuizen is net even anders, maar ook de kerk wil dit laten zien.

Tegenwoordig is er in de kerk niet alleen plaats voor een kerkdienst op zondag, maar worden daarnaast ook vele activiteiten georganiseerd.

Om dat duidelijk te maken organiseert de Werkgroep Vorming en Toerusting van de Protestantse Gemeente uit Biddinghuizen een Pepweek. Tevens is het de bedoeling om mensen dichter bij elkaar te brengen en te stimuleren in geloven en beleven.

Er is een programma samengesteld voor jong en oud en zal worden gehouden in de week van 13 – 18 april in Kerkcentrum De Voorhof.

Op dinsdag 13 april begint de week met een avond over de introductie van het Nieuwe Liedboek in 2012. Er is uitleg over kerkmuziek en liederen, maar ook zal er samen geoefend en gezongen worden.

Woensdag 14 april is er een kindermiddag van 14 tot 16 uur met een leuk programma voor kinderen van de basisschool met muziek, een spel en een vossenjacht. Via de scholen krijgen de kinderen nog een uitnodiging. ’s Avonds kunt u uw bijbelkennis testen in de “Bible battle”. Wie wordt de winnaar? De dominee, een trouwe kerkganger of u misschien?

Op donderdagavond 15 april in “Keek op de Preek” is iedereen welkom om mee te praten over de preek van zondag. U krijgt eindelijk nu zelf de kans om de zondagmorgen meer inhoud te geven.

Voor jong en oud een muziekavond op vrijdag 16 april met de rockband “In Christ United”. Een groep enthousiaste jongeren uit Oldebroek (en Biddinghuizen) laten hun manier van geloof beleven aan u horen in eigentijdse muziek.

De afsluiting van de Pepweek is de kerkdienst op zondag 18 april. Deze begint om 10.00 uur met als voorganger mevr.J. Aantjes.

De avonden beginnen elke keer om 20.00 uur.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat