Home
Facebook Twitter

Even Bijpraten gebundeld in boekvorm te koop

Even Bijpraten gebundeld in boekvorm te koop Biddinghuizen - 29 juni 2010.  Tussen september 1993 en oktober 1997 verscheen in Biddinghuizen Actueel de wekelijkse rubriek 'Even Bijpraten' van Reitze Sybesma. Een bloemlezing uit deze 206 keer "Even Bijpraten" is verschenen in boekvorm.

Reitze Sybesma schreef de wekelijkse stukjes als ouderling van de Werkgroep Apostolaat. "Al langer bestond het idee de afleveringen te bundelen, maar tot op heden was het er niet van gekomen", vertelt initiatiefneemster Tineke Stuifzand. "Digitaal waren ze nog wel ergens, maar moeilijk te vinden. En omdat ik mijn ouders hiermee wilde verrassen, zocht ik contact met de redactie van Biddinghuizen Actueel." Die werkte graag mee en leende zo een deel van het archief uit.


De voorkant van het boek

In de stukjes worden alledaagse onderwerpen tegen het licht gehouden, zodat het boek ook nu nog actualiteitswaarde heeft. Bovendien is het onderdeel van de Biddinghuizer historie. De rubriek “Even Bijpraten”
werd door velen gelezen en gewaardeerd. Een preview hiervan vindt u onder dit nieuwsbericht in PDF.

Bestellen
Het boek omvat 63 afleveringen van de rubriek, voorzien van bijpassende foto's, en is verkrijgbaar door een e-mail te sturen naar evenbijpraten@bhznet.nl. De kosten liggen rond de 25 euro per exemplaar (afhankelijk van het aantal dat wordt besteld). Vermeld bij uw bestelling duidelijk uw naam en adres. Per e-mail zal de verdere afhandeling worden gedaan.

Preview
Via onderstaande link kan er een preview worden bekeken, met hierin ook een aantal afleveringen van de rubriek (pagina 2 en verder).

  • Bekijk de preview (PDF)

    Redactie BHZNet.nl

    Bron: BHZNet.nl
    << Terug naar overzicht
  • © 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

    Realisatie: Sybit - Software op Maat