Home
Facebook Twitter

ZONDAG 29 JANUARI-Ochtenddienst Schoolkerkdienst

ZONDAG 29 JANUARI-Ochtenddienst  Schoolkerkdienst Biddinghuizen - 26 januari 2017.  PCBS de Tamarisk heeft traditiegetrouw een kerkdienst waar we u van harte voor willen uitnodigen. Het thema van de dienst is dit keer "Wat zou jij doen?" In alle klassen is de week voorafgaande aan de dienst gesproken, gezongen en geknutseld rond dit thema. De kinderen van groep 6 & 7 hebben een bezoek gebracht aan de kerk

waarbij verschillende onderdelen van de kerk zijn uitgediept. Denk hierbij aan de taken van de predikant, organist, koster en kinderkerk. Tijdens de dienst van zondagmorgen gaat ds. Margriet van de Bunt voor. Kinderen die nog niet naar de basisschool gaan zijn ook van harte welkom. Voor hen is tijdens de dienst oppas aanwezig. Een extra bijzonderheid is dat er een kinderkoor is samengesteld vanuit alle groepen van de Tamarisk. Het beloofd een feestelijke dienst te worden, aanvang 10.00 uur. Welkom!

Collecte:

Catechese en Educatie: het Goede Nieuws delen Catechese in de plaatselijke kerk is van grote waarde. Want tijdens de catechese leren jongeren de basis van navolging van Jezus Christus. Veel kerken zoeken naar nieuwe vormen voor catechese en kloppen met hun vragen aan bij JOP, Jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk. Vragen als: hoe zorg ik dat catechese leuk en toch leerzaam is? Door trainingen, advies en het ontwikkelen van materiaal. Met uw steun kan JOP in 2017 een nieuwe methode ontwikkelen voor het tienerwerk en kerken blijven helpen met catechese. Ook in de toekomst willen we het goede nieuws van Jezus Christus blijven delen met de nieuwe generaties. Daar collecteren we voor. Doet u mee? Van harte aanbevolen!

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat