Home
Facebook Twitter

Actie kerkbalans 2017

Biddinghuizen - 2 februari 2017.  Februari 2017:
Dit jaar is het thema van het Kerkbank Magazine "Gemeenschap geldt". Als inleiding in het Kerkbank Magazine heeft Claudia Boelens, voorzitter van het College van Kerkrentmeesters, het volgende geschreven:


Beste gemeenteleden,
 
Ook dit jaar willen we het belang van Actie Kerkbalans, het geven aan de kerk, graag onderstrepen met een uitgave van het Kerkbank magazine.           
Dit jaar hebben we gekozen voor het thema "gemeenschap geldt". Een thema met een kwinkslag, want u zou er ook kunnen lezen “gemeenschapsgeld”. De jaarlijkse Actie Kerkbalans draait tenslotte om het inzamelen van geld, niet alleen voor het gebouw, maar vooral ook voor de (geloofs)gemeenschap.
De kerk heeft een belangrijke sociale functie in ons dorp. De kerk legt verbindingen tussen jong en oud, tussen arm en rijk en zeker niet alleen op de zondagmorgen…
We zijn dan ook verheugd dat een aantal gemeenteleden, uit de volle breedte van onze gemeente, weer hun bijdrage hebben geleverd om dit magazine mogelijk te maken. Hartelijk dank hiervoor!
Daarnaast kunt u lezen hoe de eerste 100 dagen van ds. Margriet van de Bunt zijn bevallen. Wat viel haar op? En wat zijn haar ideeën voor de kerk over 10/20 jaar?
Op de achterzijde van dit magazine vindt u weer een richtlijn voor uw geldelijke bijdrage aan de Actie Kerkbalans, zodat u als lid een idee heeft wat een redelijke bijdrage is. Door samen te investeren, door middel van tijd en geld, kunnen we een levendige geloofsgemeenschap in Biddinghuizen zijn. Beiden van harte aanbevolen!
 
Namens het College van Kerkrentmeesters,
Claudia Boelens

<< Terug naar overzicht
© 2023 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat