Home
Facebook Twitter

ZONDAG 12 FEBRUARI-Ochtenddienst - Doopdienst

ZONDAG 12 FEBRUARI-Ochtenddienst - Doopdienst Biddinghuizen - 11 februari 2017.  Het thema is: -vertrouwen met vallen en opstaan-. We lezen psalm 139 waar de schrijver bezingt hoe mooi God alles heeft gemaakt. En woorden van Jezus waarin Hij zichzelf vergelijkt met een goede herder. Hoe zien wij dat in ons leven?

Is ons geloof een zeker weten, of zoeken we met vallen en opstaan onze weg? In deze dienst wordt Evy van Diest gedoopt, het derde kindje van Nicoline en Heimen van Diest.  Van harte welkom om mee te vieren!

ds. Margriet van de Bunt

Collecte

De collecte is bestemd voor diaconale hulp in eigen dorp. De Diaconie raakt regelmatig betrokken bij situaties waarbij direct hulp gewenst is. Er is bijvoorbeeld geen geld voor de dagelijkse boodschappen. Of er wordt noodhulp verleend om te voorkomen dat iemand het huis uitgezet wordt. De Diaconie heeft goede contacten met het maatschappelijk werk en het komt dan ook regelmatig voor dat via hen een vraag ons bereikt. Wilt u meehelpen dat de Diaconie deze hulp kan blijven bieden?

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat