Home
Facebook Twitter

UITNODIGING GEZAMELIJKE INFORMATIEAVOND OVER DE BEUK Woensdag 15 maart

UITNODIGING GEZAMELIJKE INFORMATIEAVOND OVER DE BEUK Woensdag 15 maart Biddinghuizen - 9 maart 2017.  Van 19:30 uur tot uiterlijk 21:30 uur

Kerkcentrum de Voorhof.

Namens de kerkenraad en het parochiebestuur wordt er een gezamenlijke informatieavond georganiseerd.


Op deze avond presenteert de bouwcommissie het adviesrapport voor de herinrichting van de Beuk aan beide geloofsgemeenschappen. Vorige week is het advies gepresenteerd aan de kerkenraad, waar het positief is ontvangen. Bij het plannen van deze avond is er echter geen rekening mee gehouden dat er ook landelijke verkiezingen zijn. We zullen daarom ruim op tijd eindigen, zodat u de uitslag niet hoeft te missen. De avond is ook thuis te volgen via de kerktelefoon en het internet.
Hieronder vindt u het adviesrapport zodat u zich kunt inlezen. Er zal ook gelegenheid zijn om uw vragen te stellen. Mocht u verhinderd zijn op de gemeenteavond, dan kunt u vooraf uw vragen indienen bij de scriba via scribaat@pgbiddinghuizen.nl. Wij denken dat dit een belangrijke avond is; het gaat over de toekomst van de kerken en onze plaats als geloofsgemeenschap daarin. Wij hopen daarom dat u, jij er op deze avond ook bij kunt zijn! Hartelijk welkom!
 
Download:

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat