Home
Facebook Twitter

Op zaterdag 24 juni zal alweer de laatste joy4kids van het seizoen

Op zaterdag 24 juni zal alweer de laatste joy4kids van het seizoen Biddinghuizen - 14 juni 2017.  Love is in the air

Wat was het een speciale Joy4Kids vorige maand, vond je niet? Met een huifkar met paarden er voor hebben we een rondje door het dorp gereden en in het Educatief Centrum hebben we een film gekeken en spellen gedaan.


Maar helaas komt de laatste Joy4Kids van dit seizoen er ook alweer aan. Op zaterdag 24 juni zal alweer de laatste joy4kids van het seizoen worden georganiseerd en hier proberen we altijd iets bijzonders van te maken. Dit keer zal er een optreden zijn van en door de kinderen van HeartBeat4Kids uit Swifterbant. Kinderen tussen de 8 en 12 jaar zullen voor ons een optreden geven met toneel, muziek en zang. Ze zijn al druk aan het oefenen geweest om een mooie avond voor ons in elkaar te zetten. We hopen dan ook dat er veel kinderen uit Biddinghuizen zullen zijn om te komen kijken. Thema van de avond is ‘Love is in the air’.  

Alle kinderen van de basisschool zijn welkom in de Voorhof. Om 18.15 uur gaan de deuren open en om 18.30 uur zullen we starten. Vanaf 19.45 uur kunnen je ouders je weer ophalen. Zijn jullie er ook weer bij? 


<< Terug naar overzicht
© 2023 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat