Home
Facebook Twitter

Sirkelslag Young 2012

Sirkelslag Young 2012 Biddinghuizen - 30 januari 2012.  Zin om een spelletje te spelen tegen duizenden andere jongeren in Nederland vanuit de Pinkenstal in de Voorhof?

Zit je op het Voortgezet onderwijs (tot 16 jaar)? En durf je deze uitdaging wel aan? Dan ben je van harte welkom, en uiteraard al je vrienden ook. Dus neem ze mee naar deze leuke avond.

Aanvang: 19.00uur
Locatie: Kerkcentrum de Voorhof, Pinkenstal!
Kosten: € 0,80

Wat is Sirkelslag Young 2012?
Sirkelslag speel je als groep, gewoon in je eigen woonplaats tegen duizenden andere jongeren in Nederland. Online sta je in verbinding met elkaar.

Op vrijdag 3 februari zit je om 19.30 met je eigen groep bij elkaar. Je weet niet welke opdrachten uitgevoerd moeten worden, het enige dat je weet is dat duizenden jongeren op datzelfde tijdstip ook klaar zitten om de strijd aan te gaan tegen jouw groep. Vanuit Hilversum legt Klaas van Kruistum, via Xnoizz positive radio (www.xnoizz.nl), 5 nu nog onbekende opdrachten uit.

Het is een spannend, interactief spel tussen groepen uit heel Nederland. Het kost weinig voorbereidingstijd en brengt op een laagdrempelige en ontspannen manier christelijke thema's en onderwerpen over aan kinderen en jongeren.

Voor de jongereneditie is een internetverbinding op locatie noodzakelijk tijdens de avond, voor de KIDS editie niet.

Als je mee doet met een jeugdgroep, hoef je niet te reizen omdat Sirkelslag gewoon vanuit de eigen woonplaats wordt gespeeld.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat