Home
Facebook Twitter

Wegwijs in geloof en theologie: Verdieping voor Geïnteresseerden

Wegwijs in geloof en theologie: Verdieping voor Geïnteresseerden Biddinghuizen - 9 juli 2017.  Wie sterk wil staan in het geloof in een wereld die voortdurend verandert, is bij de cursus Theologische Verdieping voor Geïnteresseerden in Kampen aan het juiste adres.

Gedurende drie jaar ga je op dinsdagavonden kijken naar hoe het christelijk geloof en de christelijke kerk op tal van manieren en plaatsen vorm heeft gekregen en hoe je daar zelf mee om kunt gaan. Je krijgt inzicht in de literatuur van het Oude en het Nieuwe Testament. Je leert hoe mensen denken en hoe dat ons geloof beïnvloedt en ook ons dagelijks leven. En in de praktische vakken als diaconaat en gemeenteopbouw leer je hoe mensen samen kerk kunnen zijn. De docenten zijn bevlogen vaktheologen. De kosten voor deze theologische cursus bedragen € 210 per lesjaar van 65 lesuren. Eerste lesavond dinsdag 12 september.
De cursus TVG is een langjarige traditie van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) en wordt op 20 verschillende plaatsen aangeboden. Zie www.protestantsekerk.nl/tvg. Cursusleider in Kampen is dr. Th. van Staalduine.
 
Voel je je aangesproken? Kom vrijblijvend naar de kennismakingsavond op dinsdag 29 augustus om 19.30 uur in de sfeervolle zaal van de Broederkerk aan de Broederstraat 16 in Kampen. Of meld je meteen aan door een mail met je naam en adresgegevens te sturen naar secretaris Karel Coenen: kjcoenen@gmail.com. Kijk op de website www.tvgkampen.nl of op www.facebook.com/TVGKampen voor uitgebreide informatie over de cursus en alle vakken.

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat