Home
Facebook Twitter

Opbrengsten inzameling van postzegels en kaarten

Biddinghuizen - 11 juni 2013.  Ieder jaar zamelen vele gemeenten en gemeenteleden oude kaarten en postzegels in voor de zending. Daarvoor is Kerk in Actie zeer dankbaar want alle oude kaarten en postzegels leveren tezamen prachtige bedragen op.
In 2012 is


een eindbedrag bereikt van € 33.359,-. Geweldig! Hiervan is € 14.325,- afkomstig van de verkoop van postzegels en € 19.034,- is binnengehaald door de verkoop van kaarten.
Via een vooraf vastgestelde regeling wordt de opbrengst verdeeld. Tachtig procent van de opbrengst is voor het zendingswerk van Kerk in Actie en twintig procent gaat naar de Gereformeerde Zendingsbond (GZB). In 2012 betekent dit € 26.687,20 voor het zendingswerk van Kerk in Actie en € 6.671,80 voor het werk van de GZB.
Ook in onze gemeente kunt u kaarten en postzegels inleveren, achter in de kerk staat een melkbus waar u de kaarten en postzegels in kunt doen. De ZWO groep zorgt verder voor het sorteren en weg brengen. Nu het vakantie seizoen er weer aan komt vragen wij u hier aan te denken.

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat