Home
Facebook Twitter

Concert "Verbinden" zaterdagavond 18 nov.

Concert Biddinghuizen - 2 november 2017.  In verband met het 50-jarig bestaan van De Meerpaal gaan er dit jubileumjaar meerdere droomwensen in vervulling. Het concert met het thema ‘Verbinden’is er daar één van. Drie koren uit de drie dorpen van de Gemeente Dronten geven zaterdag 18 november in de Grote Zaal van De Meerpaal gezamenlijk een concert.

Living Colours uit Dronten, Alliance uit Swifterbant en Bel Canto uit Biddinghuizen zorgen dan gezamenlijk voor een gevarieerd programma met een breed repertoire. De liederen variëren van het “Hallelujah” van Leonard Cohen, “The Rose” van Bette Midler tot “De speeltuin” van Marco Borsato. Uiteraard komen er ook een aantal bekende gospels voorbij.

Koren met karakter

Elk koor heeft een eigen karakter. Living Colours uit Dronten is een gospelkoor dat inmiddels 36 jaar bestaat. Onder de inspirerende leiding van Erik Eleveld brengt zij mooie gospels ten gehore, zowel Engels- als Nederlandstalige. Alliance uit Swifterbant is een van oorsprong katholiek kerkkoor wat 18 jaar geleden is opgericht. Het koor staat onder leiding van Marian de Waal en bestaat uit ongeveer 35 leden. Iedereen is welkom om mee te zingen. Naast kerkelijk repertoire is er meer ruimte gekomen voor wereldlijk repertoire. Zo hebben ze bijvoorbeeld opgetreden in De Meerpaal met cabaretier Ernst Beuving. Bel Cantouit Biddinghuizen is eind 1980 opgericht als jongerenkoor. Het huidige Bel Canto is uitgegroeid tot een koor met 35 leden. Een enthousiast koor waar kwaliteit en gezelligheid hand in hand gaan. Het repertoire is breed. Van gospel tot musical en alles wat daartussen zit. Ze werken mee aan vieringen in de kerk, maar treden ook buiten de deur op, zoals in de Regenboog.


<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat