Home
Facebook Twitter

Het Nieuwe Kerkblad

Het Nieuwe Kerkblad Biddinghuizen - 20 november 2017.  Problemen met de bezorging van het Nieuwe Kerkblad. Dit bericht ontvingen wij van de redactie van het Nieuwe Kerkblad:

Afgelopen week werd bij velen voor de zoveelste keer in korte tijd het Kerkblad niet volgens afspraak op donderdag bezorgd maar op zaterdag en bij sommigen helemaal niet. Het probleem ligt bij Postnl, dat regelmatig niet voldoet aan de contractuele afspraken. Wij proberen er verbetering in te brengen! Maar ook deze week is er weer storing op de lijn en weten we niet zeker of het blad bij de abonnees op zaterdag nog bezorgd wordt. Heel vervelend!

Daarom hebben we besloten om deze keer voor de zekerheid óók een digitale versie van het Kerkblad te verzenden naar zoveel mogelijk gemeenteleden van wie we een emailadres hebben.

Redactie KerkbladDe abonnee's van de GemeenteFlits hebben het blad ontvangen.
Mocht u abonnee zijn van het papieren Kerkblad maar niet van de GemeenteFlits en dit keer het Kerkblad graag wel digitaal willen ontvangen, stuur dan uw emailadres naar pr@pgbiddinghuizen.nl en wij zorgen ervoor dat u eenmalig het Kerkblad digitaal krijgt toegestuurd.

PR commissie 

 

<< Terug naar overzicht
© 2023 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat