Home
Facebook Twitter

Protestantse Kerk ook 50 jaar, foto's gezocht

Biddinghuizen - 28 maart 2013.  Dit jaar bestaat de Protestantse Kerk van Biddinghuizen, net als het dorp, 50 jaar. Ter ere van dit jubileum geeft de kerk een herinneringsboek uit. De samenstellers hiervan zijn nog op zoek naar foto's om dit boek en mooi geheel te maken.

In 1963 startte ook het kerkenwerk in Biddinghuizen, met dominee Hoorn, in een barak in het werkkamp, dus ook de kerk heeft dit jaar haar halve eeuwfeest. Al ruim twee jaar is een "commissie van vijf" bezig deze 50 jaar in woord en beeld te krijgen.

De bedoeling hiervan is er een overzichtelijk herinneringsboekje van te maken. Voor de woorden heeft de commissie alle oud – voorgangers en kerkelijk werkers benaderd, en zijn er diverse interviews gehouden met oud- en huidige gemeenteleden.

Foto's
Al die woorden maken het tot een mooi geheel, maar, er ontbreken nog wel wat beelden (foto's), vandaar deze oproep.

De commissie zoekt foto's die te maken hebben met de Voorhof en het kerkelijk leven hierin.

Foto's dus van bijvoorbeeld bijzondere diensten, activiteiten, jeugd, muziek, voorgangers en alles wat met de kerk te maken heeft. De commissie vraagt u, heeft u nog foto’s om dit boekje tot een echte herinnering te maken van 50 jaar kerk in Biddinghuizen? De redactie commissie zou het geweldig vinden.

U kunt uw foto's inleveren bij : Minke Sybesma, Dreef 8. Graag in een enveloppe met daarop uw naam en adres, de foto's krijgt u gegarandeerd retour.

Protestantse Gemeente Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat