Home
Facebook Twitter

Protestantse gemeente Biddinghuizen viert 50-jarig jubileum

Protestantse gemeente Biddinghuizen viert 50-jarig jubileum Biddinghuizen - 26 augustus 2013.  Op 9 februari 2014 is het vijftig jaar geleden dat de eerste protestantse kerkdienst werd gehouden in Biddinghuizen. Dit is voor de Protestantse gemeente Biddinghuizen reden tot het vieren van een jubileumjaar.

Het jubileumjaar begint op zondag 8 september a.s. met de Startdag van de kerken van de Voorhof in Biddinghuizen. Een jaarlijks terugkerende dag waarin de Protestantse gemeente en de RK parochie gezamenlijk activiteiten ontplooien om het nieuwe kerkseizoen feestelijk te starten.

Bijzonder is bij de Protestantse gemeente Biddinghuizen dat op deze zondag het jubileumboek wordt gepresenteerd. Een boek waarmee een vijftal samenstellers de afgelopen jaren druk is geweest en wat vanaf 8 september voor € 12.50 per stuk te koop zal zijn. Het uitgebreide jubileumfeest vindt plaats in het weekend van 8 en 9 februari 2014.

Startzondag in Biddinghuizen op 8 september a.s. start om 9.20 uur met ontmoeting op het kerkplein. Er wordt gezamenlijk een lied gezongen waarna om 9.30 uur de beide diensten beginnen. Na de diensten is er koffiedrinken, worden er boeketten bloemen gemaakt en bezorgd. Om 11.30 uur is er een presentatie van de World Servants jongeren. En om 12.15 uur start het spel. Als afsluiting is er vanaf ca 13.30 uur een gezamenlijke maaltijd.

Iedereen is op elk moment van de dag welkom. Alleen voor het eten is opgave vooraf verplicht via tn.stuifzand@chello.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat