Home
Facebook Twitter

Vredeswandeling in Biddinghuizen

Vredeswandeling in Biddinghuizen Biddinghuizen - 3 september 2013.  Dorpsbelangen organiseert op zondag 22 september een vredeswandeling in Biddinghuizen. De start is om 14:30 uur bij De Scharrelberg.

Vrede in Nederland en in Biddinghuizen lijkt zo gewoon, maar het is goed om kritisch te blijven. Want het kan misschien beter. Dit jaar is het thema van de vredesweek ‘Act For Peace’.

Er wordt speciale aandacht geschonken aan dappere mensen in ondermeer Syrië, die daar proberen vrede te bewerkstelligen. Dorpsbelangen wil in Biddinghuizen ook kijken naar de eigen omgeving.

Hoe gaan de verschillende sociale klassen in het dorp met elkaar om? En mensen met verschillende culturele achtergronden? Mensen met verschillende religieuze opvattingen? Oud en jong? Gunnen ze elkaar iets of gedogen ze elkaar? Geven ze elkaar ruimte of lopen ze elkaar voorbij? Luisteren ze naar elkaar of weten ze sowieso zelf alles beter? Vrede begint in je eigen buurt.

Tijdens een wandeling door/langs het dorp is het doel om met elkaar in gesprek raken over dit onderwerp. De afstand van de route is maximaal 2 kilometer. Scootmobiels kunnen ook mee.

Wat? Vredeswandeling
Wanneer? Zondag 22 september 2013
Hoe laat? 14:30 uur
Waar? De Scharrelberg (Koffie en thee staan klaar)
Voor wie? Iedereen
Wat kost dat? Gratis

Biddinghuizen. Vrede maken we samen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat