Home
Facebook Twitter

Jubileumboek 50 jaar Protestantse Gemeente

Jubileumboek 50 jaar Protestantse Gemeente Biddinghuizen - 24 september 2013.  De Protestantse gemeente Biddinghuizen bestaat 50 jaar en heeft in het kader daarvan een boek uitgegeven. Het boek werd eerder deze maand officieel gepresenteerd en is nu voor iedereen te koop.

(Oud-)voorgangers, (oud-)gemeenteleden, dorpsgenoten werden geïnterviewd, foto’s verzameld. Het boek is prachtig vormgegeven en boeiend geschreven.

Na ruim drie jaar werk werd op 8 september jongstleden, tijdens de Startzondag van de kerken van De Voorhof, het jubileumboek gepresenteerd door de samenstellers: Wim Kapteijn, Rien Stuifzand, Lenie Christiaanse, Minke Sybesma en Liesbeth Busch.

Niet met steen en hout alleen
Voor veel mensen die binding hebben met en herinneringen hebben aan de Protestantse gemeente van Biddinghuizen roept de tekst "Niet met steen en hout alleen" warme gevoelens op aan het 25 jarig bestaan van de gemeente. De tekst komt uit de musical die in het kader van het 25-jarig jubileum werd opgevoerd: “Niet met steen en hout alleen is het grote werk gedaan. ’t Zal om onszelve gaan.” Deze tekst uit gezang 320 is voor de samenstellers van het jubileumboek over 50 jaar Protestantse gemeente Biddinghuizen leidraad geweest bij het verzamelen van informatie.

Het boek is voor slechts € 12,50 te koop bij het kerkelijk bureau, mevrouw Minke Sybesma, tel. 0321-331979 of kerkelijkbureau@pgbiddinghuizen.nl.

Jubileumcommissie 50 jaar Protestantse Gemeente BiddinghuizenBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat