Home
Facebook Twitter

ZONDAG 28 JANUARI Ochtenddienst

ZONDAG 28 JANUARI Ochtenddienst Biddinghuizen - 19 januari 2018.  Doopdienst Het thema van deze feestelijke doopdienst is: vier samen!

Niet alleen vieren we samen dat Julie, dochter van Rosalie en Ben Klaassen en zusje van Menno, en Lynn, dochter van Henk-Jan en Jennifer Berghorst gedoopt worden. Maar ook ons samen gemeente zijn kunnen we vieren. Benieuwd hoe? Van harte welkom!

ds. Margriet van de Bunt

Collecte:

Catechese en Educatie: wijzer worden in de kerk Onze samenleving verandert in een snel tempo. Mensen worden in beslag genomen door de drukte van het dagelijks bestaan van werk en zorg. Voor veel mensen is er geen plaats meer voor de kerk. Maar toch zijn er grote zingevingsvragen, misschien wel meer dan ooit. Bij veel gemeenten binnen de Protestantse Kerk groeit het verlangen een kerk voor deze zoekers of twijfelaars te zijn. Maar hoe leg je verbinding met mensen en groepen die vervreemd zijn van de kerk? In de praktijk valt dat niet mee en voor iedere gemeente is dat ook weer anders. Volgend jaar start er bij het PCTE, Protestants Centrum voor Toerusting en Educatie, opnieuw een tweejarige opleiding waar predikanten en kerkelijk werkers leren hoe ze, samen met hun gemeente, de verbinding met de samenleving kunnen maken. Ze worden ondersteund b? het ontwikkelen van missionair leiderschap. Naast deze opleiding Missionaire Specialisatie biedt het PCTE aan predikanten, ambtsdragers en andere vrijwilligers tal van mogelijkheden voor opleiding, bijscholing en praktische trainingen op diverse terreinen. De opbrengst van deze collecte is bestemd voor training en toerusting van professionals en vrijwilligers voor hun werk in de gemeente. We bevelen de collecte van harte bij u aan.

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat