Home
Facebook Twitter

Joy4Kids met toneelstuk van meneer Tietema

Joy4Kids met toneelstuk van meneer Tietema Biddinghuizen - 15 januari 2018.  Op zaterdag 27 januari is de eerste Joy4Kids van 2018. Een activiteit voor alle basisschoolleerlingen die iedere laatste zaterdag van de maand plaatsvindt in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Dit keer is het thema 'Jozef', met een toneelstuk speciaal geschreven door de heer Tietema.

De heer Tietema kwam in gesprek met de organisatie van Joy4Kids en gaf aan dat hij ook wel eens een toneelstuk wilde schrijven. “Mij leek het verhaal van Jozef heel mooi. Ik ben er een maand zoet mee geweest. Ik kom zaterdag ook kijken, want ik geniet ervan als kinderen plezier maken. Ik ben wel benieuwd hoe de toneelgroep de rollen van zoveel broers oplost, maar daar heb ik alle vertrouwen in”, aldus de heer Tietema.
 
Het thema is geïnspireerd op het bijbelverhaal van Jozef en zijn broers. Naast het toneelstuk hebben de vrijwilligers een levend “Mens erger je wel”-spel bedacht en een quiz. De kinderen gaan ook weer zingen met de band. Overigens is er volgende maand ook een toneelstuk die door een bekende Biddinghuizenaar is geschreven.
 
Alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar zijn van harte welkom. De avond begint om 18.30 uur. De deuren van kerk- en zalencentrum De Voorhof gaan open om 18.15 uur. De toegang is gratis en er is koffie en thee voor wachtende ouders. Op de hoogte blijven? Volg facebook.com/Joy4KidsBiddinghuizen


<< Terug naar overzicht
© 2023 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat