Home
Facebook Twitter

Filmavonden tijdens winterseizoen

Biddinghuizen - 25 november 2013.  De Werkgroep Gemeente Opbouw van de Protestantse Gemeente organiseert dit winterseizoen, in het kader van het jaarthema Feest van Verbinding, filmavonden in kerk- en zalencentrum De Voorhof. De eerste filmavond is op vrijdag 29 november aanstaande, waarop Intouchables wordt vertoond.

De andere filmavonden worden gehouden op 31 januari en 21 maart 2014.

Intouchables
Intouchables is een op feiten gebaseerd komisch drama over een Senegalese jongeman die de persoonlijk verzorger wordt van een fysiek gehandicapte Franse miljonair.

Philippe is aan een rolstoel gekluisterd. De verlamde miljonair woont in hartje Parijs in een kast van een huis. Driss woont daar ver vandaan, in een van de grimmige voorsteden en leeft van een uitkering. Maar wie bijstand wil, moet solliciteren. Plotseling zit Driss met een echte baan opgescheept, als persoonlijke verzorger van Philippe. Met zijn tomeloze energie zet hij Philippes stijve huishouden binnen de kortste keren op z'n kop. Maar ook zijn eigen leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Na de film, die wordt vertoond om 19.30 uur in kerk- en zalencentrum De Voorhof, kan er nog met elkaar worden nagepraat. De entree voor de avond is €2,50, inclusief koffie of thee.

Werkgroep Gemeente Opbouw, Protestantse Gemeente Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat