Home
Facebook Twitter

8 en 9 februari Jubileumweekend Protestantse Gemeente

8 en 9 februari Jubileumweekend Protestantse Gemeente Biddinghuizen - 13 januari 2014.  In het weekend van 8 en 9 februari viert de Protestantse Gemeente Biddinghuizen het 50-jarig jubileum. In dit weekend worden op zaterdagavond en op de zondag activiteiten georganiseerd.

Zaterdagavond 8 februari
Deze avond is er een feest voor alle leden van de gemeente, het feest wordt gehouden in de Voorhof. Het programma begint om 19.30 uur en er zal o.a. verrassend cabaret zijn.

Gemeenteleden die zich aan willen melden om erbij te zijn, kunnen dit doen via onderstaand contactadres.

Zondag 9 februari: Jubileumzondag
Deze dag begint met een feestelijke jubileumdienst om 10.00 uur (met aansluitend samen koffie drinken) en zal eindigen met een lunch om 14.00 uur. Tussendoor is er dan gelegenheid om de tentoonstelling / presentatie over 50 jaar Protestantse Gemeente te bekijken.

Opgave voor de lunch is nodig. Kosten: € 7.50 p.p.; kinderen groep 1-4 € 3 en groep 5-8 € 5 p.p.

Deze zondag is voor iedereen! Voor alle gemeenteleden, maar ook voor u als dorpsbewoner, u als oud-gemeentelid, jij als jongere die verhuisd is, jullie als gezin dat nieuw is komen wonen. Een feestdag met hopelijk veel bekenden en oud-bekenden en nieuwe gezichten.

"Hoort zegt het voort zodat we er samen een geweldige jubileumdag van kunnen maken." Aldus de organisatie.

Meer informatie wordt verspreid via o.a. http://www.pgbiddinghuizen.nl, http://www.facebook.com/KerkBiddinghuizen, http://twitter.com/50jaarkerkBHZ en https://www.bhznet.nl.

Alleen voor de feestavond en voor de lunch is opgave nodig. Dit kan via jubileumkerk@upcmail.nl / tel. 332941 / Parksingel 61.Jubileumcommissie van de Protestantse Gemeente Biddinghuizen,

Henk Klompe, Roel van Hoof, Minke Sybesma, Tineke StuifzandBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat