Home
Facebook Twitter

Buiten de deur dienst op zondag 18 mei

Biddinghuizen - 13 mei 2014.  Op zondagmiddag 18 mei aanstaande organiseert de Werkgroep Gemeente Opbouw van de Protestantse Gemeente op een verrassende locatie de jaarlijkse Buiten de deur dienst.

Deze keer zal de dienst plaatsvinden op het bedrijf van Adri en Carla van Nieuwenhuijzen, Zijdenettenweg 13. Voorganger is dhr. Gerrit de Haan uit Harderwijk en Martijn de Vries zorgt voor de muzikale ondersteuning van de liederen.

De Buiten de deur dienst kenmerkt zich door de informele en gemoedelijke sfeer. Groot en klein, jong en oud, gemeentelid of dorpsgenoot, een ieder is van harte welkom. Voor de kinderen is kleur- en tekenmateriaal beschikbaar.

De dienst begint om 15.00 uur. Bij goede weersomstandigheden wordt er net als voorgaande jaren in optocht naar de plaats van bestemming gefietst. Het vertrek is om 14.30 vanaf de parkeerplaats bij de kerk. Uiteraard is fietsen niet verplicht en mag men ook met de auto komen.

Na afloop van de dienst kan er onder het genot van een kopje koffie/thee of frisdrank nog even gezellig nagepraat worden.

Werkgroep Gemeente Opbouw Protestantse Gemeente

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat