Home
Facebook Twitter

Kerstvoettocht

Biddinghuizen - 27 december 2014.  Na het Zingen onder de toren liepen zo'n vijftig mensen mee met de jaarlijkse Kersvoettocht. Sommigen nog jong, anderen al boven de 65.

In het donkere dorpsbos waren er meerdere ontmoetingen waarbij een nieuw begin ter sprake kwam. Met vuurkorven en stallantaarns waren de ontmoetingsplaatsen herkenbaar.

Een verhaal over iemand die zich na veranderingen niet meer thuis voelt op de werkplek en de kans krijgt om op een andere plak een nieuwe start te maken.

Een kraamverzorgster die vertelt over een geboorte en wat daarbij allemaal komt kijken, aangevuld door een herder die vertelt over de bijzondere geboorte die hij lang geleden heeft meegemaakt.

Ook de herberg maakt een doorstart. Na slechte tijden is deze dank zij de volkstelling overvol.
Gasten krijgen nog wel te eten en te drinken, maar overnachten is er niet bij.

En tenslotte liet oma Bali zien dat opnieuw beginnen niet groots en moeilijk hoeft te zijn, maar dat je met kleine eenvoudige dingen al veel kunt bereiken.

En als je dan in het donker van de ene plek naar de andere loopt klinken door het bos en over het water de heldere klanken van de jonge muzikanten van Maris Sonores.

"Dit alles is alleen mogelijk dank zij de steun van veel vrijwilligers die op heel veel manieren hun medewerking geven. Hartelijk dank daarvoor." aldus de organisatie.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat