Home
Facebook Twitter

Succesvolle kerststallentocht

Succesvolle kerststallentocht Biddinghuizen - 30 december 2014.  Op zondag 21 december kwam een kleine groep ouders met kinderen van de geloofs-gemeenschappen van de Voorhof uit Biddinghuizen bij elkaar. Lopend en fietsend zijn zij bij 12 adressen langs gegaan waar zij heel gastvrij werden ontvangen.

Op deze adressen mochten zij de kerststal bekijken en veel mensen hadden daar ook een verhaal bij. Soms was een kerststal al bijna een eeuw oud, soms was het een eigengemaakte stal. Soms was het een stal met een dierbare herinnering. Er waren stallen met heel veel engelen of een enkele engel. Grote en kleine stallen en zelfs een heel klein stalletje met een heel besneeuwd dorp er omheen.

De kerststallentocht eindigde in de Tas waar eerst warme chocolademelk werd gedronken met een plak koek. Daarna werden er onder leiding van dominee Bregman met een flinke groep bewoners nog enkele traditionele kerstliedjes gezongen op het centrale pleintje. Op de foto, die gemaakt is door de heer Groot Lipman kunt u alle kerststalletjes zien.De grote foto in het midden is van de kerststal op het binnenplein van De Tas, mooi gebouwd achter een grondlicht in de binnentuin. De andere kerststallen stonden bij de mensen die bezocht zijn, binnen.

Volgend jaar wordt u opnieuw uitgenodigd om uw stal te laten zien of mee te lopen.

Bram Bregman, Leo en Anya Scholten


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat