Home
Facebook Twitter

Hemelvaart 10 mei

Hemelvaart 10 mei Biddinghuizen - 8 mei 2018.  Op hemelvaart kun je om 7.30 uur aansluiten om een uurtje te wandelen. We verzamelen bij de Voorhof.
Om 8.30 uur staat het ontbijt klaar in de Voorhof. En om 9.30 uur begint de dienst. Je kunt natuurlijk ook alleen bij het ontbijt en/of de dienst aansluiten.


Het thema van de dienst is in hemelse sferen. Hemelvaart is zo’n dag waar veel mensen een beetje mee worstelen. Want wat moet je er bij voorstellen bij die hemel? En hoe ging dat toen? De woorden die Paulus schrijft aan de gemeente in Efeze houden je met beide voeten op de grond, maar met het hoofd in de wolken. Nieuwsgierig? Welkom!

Collectedoel 

De collecte van de Diaconie op 10 mei is bestemd voor De Regenboog Groep. Dagelijks zet De Regenboog Groep zich in voor dak- en thuislozen, verslaafden en voor mensen met sociale en psychiatrische problemen. Zij zijn  kwetsbaar en meestal langdurig afhankelijk van zorg. Professionals en ruim 900 vrijwilligers bieden opvang, hulpverlening en zinvolle dagbesteding. Via sociale contacten of in de vorm van een buddy, een maatje, voorkomt men eenzaamheid en isolement. Mensen worden in staat gesteld zelf vorm en inhoud te geven aan hun bestaan en actief deel te nemen aan de maatschappij.
Voor meer info zie: www.deregenboog.org

 
Download:

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat