Home
Facebook Twitter

Buiten-de-deur-dienst Protestantse Gemeente

Buiten-de-deur-dienst Protestantse Gemeente Biddinghuizen - 29 april 2015.  Op zondagmiddag 3 mei aanstaande organiseert Werkgroep Gemeente Opbouw van de Protestantse Gemeente de jaarlijkse Buiten-de-deur-dienst op een verrassende locatie.

De dienst zal plaatsvinden op het bedrijf van Wijnkoperij Wiebe van de Lageweg, Bremerbergweg 17. Voorganger is ds. Gerhard Heeringa uit Dronten en muzikale ondersteuning wordt verleend door een viertal blazers van Maris Sonores.

Thema: Leve de toekomst!!
De Buiten-de-deur-dienst kenmerkt zich door de informele en gemoedelijke sfeer. Groot of klein, jong of oud, gemeentelid of dorpsgenoot: een ieder is van harte welkom.

De dienst begint om 15.00 uur. Bij goede weersomstandigheden wordt er gezamenlijk in optocht naar de plaats van bestemming gefietst.

Vertrek om 14.30 uur vanaf het plein bij de kerk. Uiteraard is fietsen niet verplicht en mag men ook met de auto komen.

Na afloop van de dienst is er koffie/thee of frisdrank voor iedereen en kan er nog een uurtje gezellig nagepraat worden. Tevens is er de mogelijkheid om nader kennis te maken met het bedrijf. Wiebe van de Lageweg zal hier graag iets over vertellen.
Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat