Home
Facebook Twitter

Pastoraal werker Jolanda Aantjes neemt afscheid

Pastoraal werker Jolanda Aantjes neemt afscheid Biddinghuizen - 20 mei 2016.  Na ruim elf jaar heeft Jolanda Aantjes - Lubbersen, pastoraal werker bij de Protestantse Gemeente Biddinghuizen, een andere baan gevonden. Zij wordt kerkelijk werker bij de Protestantse Gemeente te Hall en Voorstonden. Zij gaat met haar gezin de protestantse gemeente en ook het dorp Biddinghuizen verlaten.

De Protestantse Gemeente Biddinghuizen organiseert een informeel samenzijn waarvoor een ieder van harte wordt uitgenodigd. De avond wordt gehouden in Kerk- en Zalencentrum De Voorhof in Biddinghuizen op dinsdag 31 mei a.s. en begint om 19.30 uur. Er is tijdens de avond gelegenheid persoonlijk afscheid te nemen van Jolanda.

Mensen die een toespraak willen houden of een andere bijdrage willen leveren aan de invulling van de avond kunnen contact opnemen met de ceremoniemeesters van deze avond, Jan en Anneke van Dieren, via jvdieren@solcon.nl.

Wilt u Jolanda iets cadeau doen dan kan dat bij voorkeur in de vorm van een bijdrage voor de aanschaf van een elektrische fiets.

Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het scribaat van de Protestantse Gemeente via tweedescriba@gmail.com of via 0321-333535


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat