Home
Facebook Twitter

Laatste Joy4Kids van het seizoen

Laatste Joy4Kids van het seizoen Biddinghuizen - 22 juni 2016.  Zaterdag 25 juni zal de laatste Joy4Kids van dit seizoen plaatsvinden in De Voorhof. Net als vorig jaar, zal het seizoen feestelijk worden afgesloten. Deze keer gebeurt dat in de vorm van een speurtocht.

"Er wordt teruggekeken op een mooi seizoen, waarin veel kinderen van een leuke avond hebben genoten", vertelt Annemarie Vlaanderen van Joy4Kids. "Aan de hand van een toneelstuk, zingen met de band en het spelen van een spel of maken van een knutselwerk zijn bijbelverhalen uitgewerkt".

Er waren in dit seizoen bijvoorbeeld goocheltrucs met Ollie de Aap, de rap van Boer Bertus en het knutselen van een paasstukje. Foto's van de activiteiten het afgelopen seizoen staan ook op de website van Joy4kids. Ga daarvoor naar www.pgbiddinghuizen.nl via 'Jeugd'. Aan de linkerkant zie je dan 'Joy4Kids'.

De laatste Joy4Kids is op zaterdag 25 juni. Om 18.30 uur wordt gestart met de speurtocht. "Kinderen kunnen gerust al hun vriendjes en vriendinnetjes meenemen voor deze leuke seizoensafsluiting", besluit Vlaanderen.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat