Home
Facebook Twitter

Intrede dominee Margriet van de Bunt

Biddinghuizen - 30 juni 2016.  Op zondag 3 juli zal dominee Margriet van de Bunt als predikant verbonden worden aan de Protestantse Gemeente Biddinghuizen. Voor haarzelf, maar zeker ook voor de gemeente een bijzondere dag.

Er is gekozen voor een middagdienst in De Voorhof om 14.30 uur. "Zo kunnen er meer gasten van heinde en ver bij aanwezig zijn," vertelt voorzitter van de kerkenraad Erik Broekhuis. De ochtenddienst vervalt hiermee.

Tijdens de dienst is er oppas voor de kleinsten en is er kinderkerk voor de kinderen van de basisschool.

"Het belooft een bijzondere en mooie dienst te worden met een gezellige nazit voor ontmoeting en om dominee Van de Bunt welkom te heten. We hopen veel van onze gemeenteleden en dorpsgenoten te ontmoeten zondag om dit samen te vieren," besluit Erik Broekhuis.

Via de website van de Protestantse Gemeente Biddinghuizen is de liturgie van komende zondag al in te zien. Ook zal de dienst - voor mensen die niet aanwezig kunnen zijn of de dienst later nog eens na willen luisteren - via internet te beluisteren zijn.

Breng een bloem mee voor de nieuwe dominee
Om dominee Van de Bunt welkom te heten nodigt de Protestantse Gemeente iedereen uit om een bloem mee te nemen. De meegebrachte bloemen zullen dan tot één groot welkomstboeket worden geschikt. Na afloop van de dienst zal deze bloemengroet bij dominee Margriet van de Bunt worden bezorgd.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat