Home
Facebook Twitter

Inzameling spullen goederenmarkt

Inzameling spullen goederenmarkt Biddinghuizen - 9 september 2016.  Met de start van het nieuwe kerkelijke seizoen worden er ook weer spullen ingezameld voor de goederenmarkt en wel op zaterdag 1 oktober aanstaande. Wie nog verkoopbare spullen kwijt wil, kan zich melden bij de garage bij Bol Supertank.

De goederenmarkt wordt meestal gehouden in mei. De voorhof onderhouds commissie (VOC) gebruikt de markt om geld in te zamelen. Daarnaast is er de afgelopen jaren ook steeds een rad van avontuur en een plantenmarkt gehouden door de VOC. De inzameling van 1 oktober is voor de Voorhofdagen 2017.

Wat voor spullen
Spullen die kunnen worden ingebracht, zijn bijvoorbeeld huishoudelijke artikelen, serviezen, meubels, elektrische apparaten, boeken, spelletjes, speelgoed, kleding, snuisterijen, schilderijen, kerstspullen en tuinmeubels.

Inzameling
De eerste inzamelingsdag wordt gehouden op zaterdag 1 oktober. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u spullen brengen naar de garage bij Bol/Supertank. Daar zullen vrijwilligers uw goederen in ontvangst nemen.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat