Home
Facebook Twitter

Kerkelijk seizoen start zondag met gezamenlijke Startzondag

Kerkelijk seizoen start zondag met gezamenlijke Startzondag Biddinghuizen - 9 september 2016.  Zondag 11 september, is de jaarlijkse Startzondag bij de kerken van De Voorhof in Biddinghuizen. Zoals al jaren gebruikelijk worden de activiteiten georganiseerd door de Bonifatius Geloofsgemeenschap en de Protestantse Gemeente, de beide kerkgenootschappen van De Voorhof.

De dag begint met een dienst in beide kerken. De viering bij de parochie begint om 9.00 uur. De startdienst bij de Protestantse Gemeente begint om 9.30 uur.

Na de diensten is er gezamenlijk koffie drinken. Bij de koffie wordt iets lekkers geserveerd, baksels die meegenomen worden door kerkgangers "Heel De Voorhof bakt".
Ondertussen worden er boeketten gemaakt die worden bezorgd bij mensen die dit kunnen gebruiken. "Het zou fijn zijn als zoveel mogelijk mensen zondag bloemen meenemen waarvan wij boeketjes kunnen maken. Hoe meer bloemen, hoe mooier de boeketten! Er worden er zo'n 100 boeketten gemaakt," vertellen de dames die dit coördineren. "En we kunnen op zondag ook zeker nog extra handen gebruiken!"

Na de koffie is er een activiteit rondom het thema "Deel je leven" of in dit geval: "Deel je toekomst".

Voor de jeugd is de Pinkenstal (de jongerenruimte) geopend, ook de jongeren worden uitgedaagd deze morgen.

Er wordt afgesloten met een Amerikaanse lunch. "De bedoeling is dat je iets mee neemt om neer te zetten op het buffet en dat we samen van allerhande lekkere gerechten kunnen eten," aldus de organisatie. Iedereen is hierbij welkom, ook al wordt er niet zelf iets meegenomen om van uit te delen. "Er is ieder jaar weer voldoende te eten is onze ervaring. Daarbij zorgt Ria Potgieter ook nog voor een heerlijk kopje soep."

Na de lunch is het programma afgelopen.

Aan de activiteiten zijn geen kosten verbonden. Wel zal er voor de onkosten een bus staan waarin een vrijwillige bijdrage gedaan kan worden.

De kerken van De Voorhof heten u en jou van harte welkom.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat