Home
Facebook Twitter

Kerstpakkettenactie 2016

Kerstpakkettenactie 2016 Biddinghuizen - 7 oktober 2016.  De afgelopen jaren hebben de Diaconie van de Protestantse Gemeente Biddinghuizen en de Werkgroep Kerk en Samenleving van de Bonifatius geloofsgemeenschap Biddinghuizen kerstpakketten in ontvangst mogen nemen om deze te verspreiden onder mensen die wat extra's kunnen gebruiken.

In vervolg op dit initiatief willen zij weer een beroep op u doen. Daarbij willen ze overigens benadrukken dat ze uitsluitend als 'doorgeefluik' fungeren.

Een ieder die bij voorbaat weet een kerstpakket te ontvangen en dit wil afgeven voor de Kerstpakkettenactie wordt verzocht dit, indien mogelijk, voor 8 december kenbaar te maken bij de Diaconie of de Werkgroep Kerk en Samenleving. Het kerstpakket mag geen alcoholhoudende drank bevatten.

Daarnaast is het ook mogelijk om een geldbedrag te storten ten behoeve van deze actie. Het rekeningnummer is NL74 RABO 0304 0765 54 ten name van Stichting Bonifatius geloofsgemeenschap kerk en samenleving in Biddinghuizen o.v.v. 'Kerstpakkettenactie 2016'. Het is fijn indien u ook dit gebaar voor 8 december wilt maken.

In de loop der jaren is gebleken dat het aantal te bezoeken adressen blijft stijgen. Help de initiatiefnemers en steun deze actie.

Namens de Diaconie: Rita Jochemsen (841158) en de Werkgroep KeSa: Ina Graumans (0320-288219).


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat