Home
Facebook Twitter

Superhelden Kinderfeest

Biddinghuizen - 23 oktober 2018.  Hallo lieve kinderen!
Vorige week hebben jullie al kennis gemaakt met mijn vriend Gigantische Gerard. Maar ook ik mag komen op jullie Superhelden Kinderfeest! Ik ben Briljante Bart en vrienden zeggen dat ik ook een held ben. Ik ben namelijk heel slim en repareer vaak de auto’s van vrienden als er weer eens wat kapot is gegaan.


Woensdag 24 oktober mag ik dus ook komen naar het superhelden Kinderfeest en ik kan me nu al bedenken dat Gigantische Gerard gaat beginnen over dat hij de echte Superheld is, maar ik heb dat eens even berekent en ik heb uitgerekend dat (100% kans, maar die kans moeten we delen met z’n tweeën) we beiden 50% kans hebben om een superheld te zijn deze ochtend.
Help jij eigenlijk ook wel eens mensen? Vast wel! Dan hebben we jou zeker nodig deze morgen! Ik zou het super briljant vinden als jullie deze morgen verkleed als superheld ook komen om met ons mee te helpen speuren naar wie de echte held is! Ben je tussen de 4 en de 12 jaar en heb je zin in een gezellig feestje? Kom dan ook! Je bent welkom vanaf 9.15 uur en het duurt tot 13.00 uur! Voor lunch wordt gezorgd en de entree is gratis! En vergeet niet om als superheld te komen!!!
Tot woensdag!
De supergroeten van Briljante Bart!

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat