Home
Facebook Twitter

Jongerenkerk on Tour

Biddinghuizen - 12 januari 2017.  Zondag 15 januari wordt er vanuit de Protestantse Gemeente Biddinghuizen een 'Jongerenkerk on Tour' georganiseerd. De reis gaat naar Mozaiek0318, een kerk in Veenendaal, om daar een dienst mee te maken. Het thema van deze dienst is: New Year, New You. Een ieder is hierbij van harte uitgenodigd om mee te gaan.

De dienst begint om 12.00 uur; er wordt verzameld om 10.30 uur bij de Voorhof. De verwachte terugkomsttijd in Biddinghuizen is circa 14.30 uur. Daarna is er gelegenheid voor een nazit met koffie en thee in de kerk voor wie dat wil. Deelnemers wordt aangeraden ook een lunchpakketje mee te nemen.

Opgeven is wenselijk, want dan kan ingeschat worden hoeveel auto's nodig zijn. Opgeven kan bij gertpolinder@hotmail.com. Beschik je zelf over een auto en wil je eventueel meerijden, geef dit dan aan bij je opgave.

Jongerendienst
Om alvast te noteren in je agenda: zondag 19 februari om 10.00 uur is er in de 'eigen' Voorhof in de Pinkenstal een jongerendienst met het thema "Wat bezielt je?!" m.m.v. Ds. Margriet van de Bunt.

Redactie BHZnet.nl / Protestantse Gemeente Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat