Home
Facebook Twitter

Tamarisk houdt Schoolkerkdienst op 29 januari

Biddinghuizen - 20 januari 2017.  PCBS de Tamarisk houdt, net als in voorgaande jaren, een Schoolkerkdienst, een dienst waarbij een thema dat ook tijdens schoollessen is behandeld centraal staat. Het thema van de dienst is dit keer "Wat zou jij doen?".

In alle klassen is de week voorafgaande aan de dienst gesproken, gezongen en geknutseld rond dit thema. De kinderen van groep 6 & 7 hebben een bezoek gebracht aan de kerk waarbij verschillende onderdelen van de kerk zijn uitgediept. Denk hierbij aan de taken van de predikant, organist, koster en kinderkerk.

Tijdens de kerkdienst van zondagmorgen 29 januari gaat dominee Margriet van de Bunt voor. "Kinderen die nog niet naar de basisschool gaan zijn ook van harte welkom", schrijft de Tamarisk in een persbericht. "Voor hen is tijdens de dienst oppas aanwezig". Een extra bijzonderheid is dat er een kinderkoor is samengesteld vanuit alle groepen van de Tamarisk.

"Het belooft een feestelijke bijeenkomst te worden", besluit de Tamarisk. De aanvang van de dienst in Kerkcentrum de Voorhof in Biddinghuizen is om 10.00 uur.

Redactie BHZNet.nl / PCBS De Tamarisk

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat