Home
Facebook Twitter

OP PAD NAAR NIJKLEASTER IN JORWERT

OP PAD NAAR NIJKLEASTER IN JORWERT Biddinghuizen - 15 november 2018.  Nykleaster is een pioniersplek van de Protestantse Kerk in Nederland en staat voor rust, bezinning en op adem komen. Een bijzondere plek waar mensen zich in alle rust kunnen terugtrekken; een adempauze, stille tijd. Het zoekt nieuwe wegen voor het evangelie, voor zingeving, voor mensen en hun vragen over het leven.

Tegelijkertijd is het een plaats waar mensen elkaar ontmoeten in liturgie en gesprek, stilte en wandeling, plezier en recreatie.
Wij zijn uitgenodigd om daar een dagje te kijken, luisteren en beleven hoe God is teruggekeerd in Jorwert. Op zaterdag 24 november is er een dag gereserveerd voor ons en een speciaal programma opgesteld. De kosten bedragen €30 pp incl. koffie/thee en lunch. De Kleasterkuier is een vast onderdeel van de dag. Er kunnen minimaal 10 en maximaal 30 personen mee. Het is wel een volle dag; we vertrekken om 8 uur en zijn rond 18 uur weer thuis. Zie ook www.nijkleaster.frl Dit kloosterbezoek is niet ter vervanging van het jaarlijkse kloosterweekend, die staat gepland in februari. Voor opgave en verdere informatie: Henk Klompe, hklompe@debeloftebio.nl, 06-11084818

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat