Home
Facebook Twitter

Diner na vredeswandeling WIBB

Diner na vredeswandeling WIBB Biddinghuizen - 30 augustus 2017.  Op zondagmiddag 17 september is de jaarlijkse vredeswandeling van de Werkgroep Interreligieuze Bijeenkomst Biddinghuizen (WIBB). Met het thema "De kracht van verbeelding" gaan mensen van verschillende geloofsrichtingen een route afleggen. Aansluitend is er een diner in een tent aan de Buitenkant.

De WIBB is een samenwerking tussen de Turks Islamitische Vereniging, de Rooms Katholieke parochie St. Bonifatius en de Protestantse Gemeente Biddinghuizen. Jaarlijks houdt de werkgroep een vredeswandeling, welke dit jaar start om 15.00 uur bij de Cultuurbank (inloop vanaf 14.45 uur).

In 2015 was het thema "Vrede verbindt"

Tijdens de wandeling worden diverse locaties aangedaan en zijn er diverse sprekers. Hans van de Glind uit Lelystad vertelt over de symbolen van de vlag van de Verenigde Naties, Liesbeth Busch spreekt in De Voorhof over een bijzonder schilderij en Judith Hovenier vertelt in de Mimar Sinan moskee over de verbeeldingskracht van bloemen. Na een kop koffie of thee wordt de wandeling afgesloten.

Diner
Aansluitend is er, voor wie zich hiervoor opgeeft, vanaf 17.00 uur een diner in een tent aan de Buitenkant. De kosten voor het diner bedragen €8,00 per persoon. Opgeven kan bij Wim Kapteijn via e-mail (kapteijn@solcon.nl) of telefoon (0321-332026). Opgave en betaling uiterlijk zondag 10 september, in verband met de organisatie van het diner. Betaling kan contant of door overmaking op rekeningnummer NL56RABO 0112595677 t.n.v. W. Kapteijn.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat