Home
Facebook Twitter

MAANDAG 31 DECEMBER - OUDJAARSDAG Avonddienst

MAANDAG 31 DECEMBER - OUDJAARSDAG Avonddienst Biddinghuizen - 31 december 2018.  Aan het eind van het jaar maken mensen allemaal lijstjes. Het meest bekende is natuurlijk de top 2000. Maar die eindigt op 31 december om 24.00 uur. Geeft de bijbel ons ook lijstjes waarmee we niet alleen terug kijken op wat er was maar ook kunnen proosten op het nieuwe jaar?

Aan de hand van het ‘kelk model’, waarin de tien woorden zijn opgeschreven, kijken we op oudjaarsavond waarmee we verder kunnen in 2019.

ds. Doddy van Leeuwen - Assink

Collecte -

Hulp in eigen dorp De collecte voor de Diaconie is bestemd voor diaconale hulp in eigen dorp. De Diaconie raakt regelmatig betrokken bij situaties waarbij direct hulp gewenst is. Er is bijvoorbeeld geen geld voor de dagelijkse boodschappen. Of er wordt noodhulp verleend om te voorkomen dat iemand het huis uitgezet wordt. De Diaconie heeft goede contacten met het maatschappelijk werk en het komt dan ook regelmatig voor dat via hen een vraag ons bereikt. Wilt u meehelpen dat de Diaconie deze hulp kan blijven bieden?
Download:

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat