Home
Facebook Twitter

Kerstpakkettenactie 2017

Kerstpakkettenactie 2017 Biddinghuizen - 23 oktober 2017.  De afgelopen jaren hebben de werkgroep Kerk en Samenleving (KeSa) van de Bonifatius geloofsgemeenschap Biddinghuizen en de Diaconie van de Protestantse Gemeente Biddinghuizen kerstpakketten in ontvangst mogen nemen om deze te verspreiden onder mensen die wat extra's kunnen gebruiken.

Wie vanuit bijvoorbeeld werk een kerstpakket krijgt, kan ervoor kiezen tijdens de Kerstpakkettenactie deze weg te geven aan iemand die wat extra's kan gebruiken. "In de loop der jaren is gebleken dat het aantal te bezoeken adressen blijft stijgen", vertelt Rita Jochemsen, één van de vrijwilligers bij de actie.

In navolging op het initiatief van vorig jaar, willen de organiserende partijen weer een beroep op u doen. Jochemsen: "We willen daarbij benadrukken dat we uitsluitend als 'doorgeefluik' fungeren".

Kerstpakket schenken
Een ieder die bij voorbaat weet een kerstpakket te ontvangen en dit wil afgeven voor de Kerstpakkettenactie, wordt verzocht dit, indien mogelijk, voor 8 december kenbaar te maken bij de Diaconie of de Werkgroep Kerk en Samenleving. Alle kerstpakketten zijn welkom. Het kerstpakket mag echter geen alcoholhoudende drank bevatten.

Geld doneren kan ook
Daarnaast is het ook mogelijk om een geldbedrag te storten ten behoeve van deze actie. Het rekeningnummer is NL74 RABO 0304 0765 54 ten name van Stichting Bonifatius geloofsgemeenschap kerk en samenleving in Biddinghuizen o.v.v. 'Kerstpakkettenactie 2017'. "Het is fijn indien u ook dit gebaar voor 8 december wilt maken", vertelt Jochemsen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ina Graumans (0320-288219) van de werkgroep KeSa of met Rita Jochemsen van diaconie via 0321-841158, diaconie@pgbiddinghuizen.nl.

Redactie BHZNet.nl /

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat