Home
Facebook Twitter

Kans van slagen MFG-2 vergroot

Kans van slagen MFG-2 vergroot Biddinghuizen - 15 november 2017.  Vorige week donderdag is in de gemeenteraad de tweede fase van het multifunctionele gebied (MFG-2) behandeld. Leefbaar Dronten had een motie ingediend om indien nodig extra geld beschikbaar te stellen en deze werd unaniem aangenomen.

Daarmee is een mogelijke drempel voor het tot stand komen van het MFG-2 nu alvast genomen. De realisatie hiervan dreigt namelijk meer te gaan kosten dan in eerste instantie was ingeschat, maar dat hoeft nu niet direct een belemmering te zijn. Door de motie van Leefbaar Dronten, VVD en GroenLinks kan het college in de toekomst eventueel een voorstel met een verzoek om extra geld indienen bij de raad.

Bijzondere gemeenteavond
Op 28 november organiseert één van de gebruikers van het MFG-2, de Protestantse Gemeente Biddinghuizen (PGB), een bijzondere gemeenteavond voor haar doopleden en belijdende leden. Tijdens die avond wordt een principeakkoord tussen PGB en de Stichting MFG-2 gepresenteerd, waarna de leden hierover worden gehoord. Gemeenteleden van de PGB hebben voor deze avond ondertussen een schriftelijke uitnodiging ontvangen.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat