Home
Facebook Twitter

Joy4Kids: 'Houd de dief!'

Joy4Kids: 'Houd de dief!' Biddinghuizen - 17 november 2017.  Op zaterdag 25 november is er weer Joy4Kids. Een activiteit voor alle basisschoolleerlingen die iedere laatste zaterdag van de maand plaatsvindt in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Dit keer is het thema 'Houd de dief!'.

Het thema is geïnspireerd op het bijbelverhaal David en Goliath. "Hoe sta jij je mannetje? En wat voor activiteiten zullen de vrijwilligers nu weer hebben bedacht? We gaan in ieder geval weer zingen met de band, meeleven met een toneelstuk en luisteren naar een verhaal", aldus de organisatie.

Vorige maand hebben de kinderen met hulp geblinddoekt een parcours afgelegd en elkaar complimenten gegeven. De organisatie: "En vergeet niet om een compliment aan jou ook te ontvangen. Want over iedereen is iets moois of leuks te vertellen".

Alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar zijn van harte welkom. De avond begint om 18.30 uur. De deuren van kerk- en zalencentrum De Voorhof gaan open om 18.15 uur. De toegang is gratis en er is koffie en thee voor wachtende ouders. Op de hoogte blijven? Volg facebook.com/Joy4KidsBiddinghuizenRedactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat